ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 01:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ma stalno su pozitivne, vidis da nikako da krena, taman se pocne
lupati po asku, pa opet silovito iskrcavanje…i ne znam koliko ce
to jos trajati, vjerovatno dok se ne iskrcaju…..uh, sta sam pametan.[cool]

And God says let there be light and be light, and it was good...

auuuuuu
Kupnja Cijena
8 2.780,00
3 2.766,11
7 2.765,12
11 2.765,05
48 2.765,00
Cijena Prodaja
2.794,98 5
2.794,99 2
2.795,00 515
2.797,00 40
2.798,00 55

Four Star General

još jedno strašilo priko 500 komada

Top bid CIJENA KOLIČINA
2.780,00 8
2.766,11 3
2.765,12 7
2.765,05 11
2.765,00 48
2.764,64 3
2.760,00 12
2.743,00 13
2.742,00 5
2.741,01 3
Top ask CIJENA KOLIČINA
2.794,98 5
2.794,99 2
2.795,00 515
2.797,00 40
2.798,00 55
2.798,50 1
2.798,99 5
2.799,00 120
2.800,00 507
2.820,00 11

ovo je sramotno, ova svakodnevna štopanja dionice!ovo je sramota za tržište dionicama! ovo nasilje nad dionicom atpl koje traje zadnjih tjedana!predlažem da otvorimo temu na forumu “što bismo radili strašilima na ponudi”!
sad je očito gospodi u OIF gusto jer nemaju ni blata na dnu vreće a kamoli love pa se sad opet prodaje bud zašto!joj što bi bilo slatko da netko onako usput obere ko vrhnje ovaj nalog od 515 kom, pa još jednom onaj od 507 kom!
možemo raditi TA, možemo se veseliti lijepom prometu luke u Australiji, BDI; Drys.. i đabe nam kad imamo posla s “balkancem koji klikče mišem i koči, a pritom paralelno maže burek…sve curi…”![angry] [angry]

hvali more, drž se altantske plovidbe.....

e da je meni 5 minuta….
onda bih uveo klauzulu da pri kupnji dionica atpl, dioničar istu mora najmanje držati u portfelju 6mj prije prodaje!

iskreno me boli duša&srce kad vidim iživljavanja “velikih mrcina” i njihove naloge….

atpl je ponos naše zemlje, uspješna tvrtka, neki od nas godinama štedimo/ulažemo i planiramo budućnost s dionicom atpl, i naravno to je kao i u braku, ima loših i dobrih dana……ali ovo, ovo liči na fizičko zlostavljanje, a nemaš kud….
imam samo skromnu želju a ta je:
svi daytraderi&špekulanti živim za dan kad vas nebude(taj dan nikad neće doći…nažalost[cry]), a veselim se i pozdravljam svakom dobronamjernom dioničaru atpl! kupio on makar i 1 dionicu, neka ju voli, neka vjeruje u nju, i neka živi s njom!
nebih želio ispasti nepristojan ali uživam promatrajući OIF kako se koprcaju i gledam njihove “grafove dobiti” s prinosima u posljednjih godinu dana![lol] [lol] [lol]
grafovi izgledaju kao “na planincah, ali nizbrdo”!![lol] [lol]
fino dragi fond manageri, kako ste sijali tako sad i žanjete!gle čuda nestale su i ulazne naknade[lol] [lol] !

za to vrijeme moja/naša atpl plovi, posluje (doduše malko ste ju zagrebli ko ključem po vratima automobila, dok su vama zato skinuli sva 4 kotača i mirisno drvce iz kabine!)

svim istinskim dioničarima atpl želim dobru&umjerenu berbu…..a ostatak ekipe može dobiti drvenu paletu/splav i 500m konopa pa ćemo ih možda i privezati za naš brod…..[cool]

hvali more, drž se altantske plovidbe.....

treba biti strpljiv
ja sam bio nestrpljiv prije par godina dok se tržila na nekih 750 kuna
dalje vam necu vise nista pripovedati
jer mi je slabo kad pomislim kaj sam upropastio jer [bye]

Postanite Eu-robovi

zašto se svi tako živciraju zbog ovog štopanja?

pa nije vam valjda target price 3000 pa želite to što prije obaviti? onda vam savjetujem da povisite target negdje na 4500 i da zaboravite na ATPL do ljeta, pa onda opet proučite situaciju i razmislite o tome da još jednom povisite target [cool]

zašto se svi tako živciraju zbog ovog štopanja?

pa nije vam valjda target price 3000 pa želite to što prije obaviti? onda vam savjetujem da povisite target negdje na 4500 i da zaboravite na ATPL do ljeta, pa onda opet proučite situaciju i razmislite o tome da li vam se isplati povisiti i taj novi target [cool]

Slažem se…
Naročito zato što mi se i ne čini da netko štopa cijenu nego prodaje, jer nisam vidio da se povlači. A ako firma vrijedi, u što se valjda svi slažemo, cijena će doći na svoje…

ovo je sramotno, ova svakodnevna štopanja dionice!

zakon ponude i potražnje, ne štopanje.
netko se iskrcava jer mora (fondovi), netko jer mu dosta (ako je ušao na 2500).

ne uzimajući u obzir skrivene naloge i na kupnji i na prodaji:
k/p = 1339/6559.
(napomena: ovakav odnos perzistira tijekom cijelog rasta iznad 2500.)

bez skrivenih naloga, ukupna vrijednost naloga na prodaji cca 20 mkn.
obzirom da su dnevni prometi na atpl znali biti i iznad 20 mkn, jasno je da snažna akcija velikih ulagača može pomesti cjelokupnu prodaju u jednom danu.

no, temeljno pitanje je koliko jakih igrača želi i može (limiti!) kupiti ovu dionicu.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

zašto se svi tako živciraju zbog ovog štopanja? pa nije vam valjda target price 3000 pa želite to što prije obaviti? onda vam savjetujem da povisite target negdje na 4500 i da zaboravite na ATPL do ljeta, pa onda opet proučite situaciju i razmislite o tome da još jednom povisite target [cool]

ma treba posebnim pravilnikom Hanfe zabranit prodaju ATPL ispod 4000 kn[cool]
mislim da bi to moglo zadovoljit nestrpljive kolege….

hate red

gorgija:

zašto se svi tako živciraju zbog ovog štopanja? pa nije vam valjda target price 3000 pa želite to što prije obaviti? onda vam savjetujem da povisite target negdje na 4500 i da zaboravite na ATPL do ljeta, pa onda opet proučite situaciju i razmislite o tome da još jednom povisite target [cool]

ma treba posebnim pravilnikom Hanfe zabranit prodaju ATPL ispod 4000 kn[cool]
mislim da bi to moglo zadovoljit nestrpljive kolege….

i brokerima treba zabraniti uzimanje naloga za kupnju ispod 4000 kn inace ode licenca[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

ma treba posebnim pravilnikom Hanfe zabranit prodaju ATPL ispod 4000 kn[cool] mislim da bi to moglo zadovoljit nestrpljive kolege…. ” i brokerima treba zabraniti uzimanje naloga za kupnju ispod 4000 kn inace ode licenca[lol]

eto, RHINO, vidiš kako ulaganje u dionice može bit jednostavno.
a ti se živciraš…
bezveze.

hate red

New Report

Close