ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 17:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
17.542
358
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A šta bi trebali? Trest gaće jer se ruši cijena sa 473 kom. 🙂

Očekivano da se zatrese dan, dva prije kraja da oni neodlučni prodaju. Vjerovatno će cijena i ostati ovako niže od punude dok ne isplate.
A onda će se vratiti u plus, jer bi u suprotnom svi koju su izašli bi mogli uć po par % manjoj cijeni pa….  jbga onda bi sebe zahebali što su ih isplatili po 53,60…. a poslje da prodaju po 50 ili niže

baš me zanima kako se bude odvijala trgovina slijedećih dana. svi debeli nalozi na bidu nestali u četvrtak što govori da će ti sakupljači prodati u javnoj ponudi.

ostalo nešto zaboravljivih na asku, a mazohisti prodaju po bidu. koji su to likovi….

Tko su uopće bili ti mistični sakupljači? Tek tu i tamo koji genij se hvalio da ovih tjedana kupuje. Ali i među tim genijima, svaki od njih je tvrdio da to čini jer namjerava ostati godinama u dionici, a ne jer ima namjeru prodati za par % više.

Dobro, i recimo da se dogodi scenarij još jednog velikog dokapa. Hoće li cijena dionice i onda rasti?

kakvi mistični? u prvih 10 troje je kupovalo duže vrijeme.

a ti geniji kako velite, zar ne bi kupovali u četvrtak i petak kaj je cijena pala 3-5%? da imaju namjeru ostati dugo unutra. nisu jer je t+2 što je najranije u ponedjeljak, a javna ponuda završava u petak.

naravno da će nekima rasti jer su je sada dokap i javna ponuda zakočili u rastu cijene pa to treba sada nadoknaditi!

Ma pričam za male sakupljače, koji se po oba foruma hvale sa po par, a i po nekoliko tisuća dionica… Tvrdite da će oni ipak prodati Tankerskoj?

da, velika većina. pogledajte kakav je muk na oba foruma. a kakova je bila buka kad je izašla ponuda. junačka srca se ohladila, a razum prevladao.

Ja sam se na kraju uputio na SKDD, nije mi se dalo ovdje čekati, vjerujem da postoje brže/sigurnije prilike za oplodit novac. No taman kad sam parkirao shvatio sam da nemam osobnu, što mi se nikad ne događa. To sam prihvatio kao prst sudbine – nisam se vraćao po nju, nego odlučio da valjda iz nekog razloga tako mora biti, dionice mi ostaju.

Sve se valjda događa s razlogom, a sad jel to ovaj put da me osiromaši ili mi je horoskop naklonjen – vidjet ćemo.

Nadam se da nas ima još.

Ima nas još, samo su prilike takve da ćemo morati ujediniti se.

Oni će skupiti priličan broj komada i to bi im bilo dovoljno na skupštini osim,

ako svi ovlastimo nekog da glasa u naše ime.

Nisam prodao a nemam puno isključivo kao pokušaj bunta .

Ovdje su nam šanse pola-pola.

Naravno da nas ima koji nismo prodali.
Nisam ni lenac prodao kad su talijani preuzeli preko 80%, mislim da je cijena bila cca 9 kn.. poslje je pala do 5 na onoj panici oko korone, pa sam se vratio 🫣 i jos dobro bio posteno podebljao iako sam se pitao jel pametno, jer ako je talijanima bilo dobro po 9, sto nebi meni po 5 😅..  sad je cca 25kn kad prebacimo iz eurica.
Pa ako se vozarine odrze i narastu, treba to iskoristiti 😎

yieldchaser, 10.02.2024. u 13:46

Tko su uopće bili ti mistični sakupljači? Tek tu i tamo koji genij se hvalio da ovih tjedana kupuje. Ali i među tim genijima, svaki od njih je tvrdio da to čini jer namjerava ostati godinama u dionici, a ne jer ima namjeru prodati za par % više.

Dobro, i recimo da se dogodi scenarij još jednog velikog dokapa. Hoće li cijena dionice i onda rasti?

Za očekivati je još jedan dokap, kojim će Tankerska prebaciti svoje bulkere u ATPL.

I tako povećati svoj udjel.

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

kolega bugo

baš ste fino plastično to napisali…. dakle, ostali ste unutra i priželjkujete pad na 30 kako bi podebljali stanje i onda držali nekoliko godina? kao što ste napravili na lencu. čudna neka logika!

ja sam svoje poslao u četvrtak kad se bid ispraznio i bilo mi jasno da će ti svi prodati u javnoj ponudi. a ako se ukaže prilika i/ili se okolnosti promijene nabolje, nema problema. cash je već sada spreman

New Report

Close