Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 42,32 | 4.570 | 108 | 42,30 | 44,40 | 0,00% |
Ma kako god, mojih preko 2.000 komada ostaje do daljnjega, ako je tankerskoj super da su sve ovo izveli, meni je onda jos bolja 😀.
Prije bi se rijesio onda zabe gdje mi vecinski ima 96%, nego ovdje gdje je upitno dali ce proci 50% sa kojim postotkom vise/manje ili nesto od jos desetak drugih pozicija koje imam.
Ako IB ne proda nece imati 75% na skupstini u to sam siguran.
@yieldchaser, ja sam trenutno u +61,48% na preko 4000 dionica. Ima nas jos takvih, mislim da je slicno i kolega maratonac… Pisao sam peije o tome.
Ne pada mi na pamet prodavati.
Mora da si davno kupio…i bio jako odvažan i strpljiv svo ovo vrijeme.. Znači prosjek negdje 32 ili tako nešto? Nekih 245 kuna? I tako ubacio tada preko milijun kuna u to? Blago tebi.
davno je vrlo relativan pojam. do sredine travnja 2021. se moglo kupovati po 25 eura koliko vam srce željelo. dakle, nisu još protekle niti tri godine. prinos preko 100% plus dvije debele divke!
Hm, ono sto je sada ocito je da su vozarine u ovom periodu kada su najgore i najlosije, prije kineske nove godine poprilicno dobre u odnosu na prosle godine.
Sta nas ceka u sljedecim kvartalima ove godine uz sve ovo sa suezom 😎
Inace ima vani dobrih brodara, boljih od ATPL, ali kako to da tankerska nije onda parkirala lovu u njima ako su toliko bolji 🤔, ocito ima tu nesto puno vise u ATPL 🤟💪 . Vole ulagati u losije kompanije da manje zarade? ili zele samo zahebati svoje sugrađane umjesto da budu primjer dobre kompanije i menađmenta
Ovdje je prilika kupiti u pola cijene, vani nemaju tu prigodu. I to nije sve, država ti pokloni mali jadroplov uz to i set noževa, pardon cerpove dionice… Gdje to možeš vani na uređenom tržištu?
“Ovdje je prilika kupiti u pola cijene, vani nemaju tu prigodu. I to nije sve, država ti pokloni mali jadroplov uz to i set noževa, pardon cerpove dionice… Gdje to možeš vani na uređenom tržištu?”
Sjedi, pet.
Ako IB ne proda nece imati 75% na skupstini u to sam siguran.
@yieldchaser, ja sam trenutno u +61,48% na preko 4000 dionica. Ima nas jos takvih, mislim da je slicno i kolega maratonac… Pisao sam peije o tome.
Ne pada mi na pamet prodavati.
Mora da si davno kupio…i bio jako odvažan i strpljiv svo ovo vrijeme.. Znači prosjek negdje 32 ili tako nešto? Nekih 245 kuna? I tako ubacio tada preko milijun kuna u to? Blago tebi.
davno je vrlo relativan pojam. do sredine travnja 2021. se moglo kupovati po 25 eura koliko vam srce željelo. dakle, nisu još protekle niti tri godine. prinos preko 100% plus dvije debele divke!
Moglo se i po 70 i više kupovati do mile volje. Iste te godine! Pa krajem te iste ne tako davne godine i prodavati po 50 i niže!
Početkom ’21. manje više kaj god si kupio, pogodio si… Ali ATPL je dionica koja je bila “heavily traded” i čisto sumnjam u te bliske dnu prosjeke, a i sumnjam da je Postanak bio baš u travnju ’21.
Dolaze možda bolja vremena za brodare, tankerska sigurno ne baca lovu. Napravili su snimanje kompanije imaju potporu politike, bave se ovim poslom nisu anonimusi u svijetu bulka.
U ovo vrijeme da ovako vozarine rastu. Freight Futures
Capesize: up ~7%
Panamax: up ~2%
BCI 5 T/C routes 180000 19663 1897
BPI 5 T/C routes 82500 12851 83
BSI 10 T/C routes 58328 11450 39
BHSI 7 T/C routes 38200 10381 -97
BDI INDEX 1516 +80
Da je normalno stanje suze, panama, crno more, daleko je od toga. Sve to pogoduje vozarinama. Pogledajte vani zelenila.
Na zse brodari ne prate ništa tako da kome se neda čekati uvijek ima prilika vani gdje je to malo drugačije uređeno.
Ovdje svi ostali zakopani u strahu pa se ne pozicioniraju dok je vrijeme… ka pokupit ce drugi, izbaciti ih, hm da 😅
Kako sa 55% vlasnistva imaju 75% glasova ?
od preostalih 45% polovica se ne pojavi na GS i eto ti 75%. a mogu i glasati kako ekipi odgovara.
Podravska b. +14000 24000 kom, kako, gdje odkud? Ovdje se lopatom prebacuje, nema da fali. Kupit će do 70 ako treba, stand by dok se ne izbroji stanje donora po 53,20 onda kreće ofenziva. Bez državnih + IB = 0