Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 43,00 | 8.600 | 200 | 42,60 | 43,80 | 1,18% |
Veći truth bombsi već dugo nisu padali na ovoj temi. Pretvorilo se u “carpet truth bombing”, a kolega @hugh ih baca kroz iza kroz okno…ja sam naprijed u kabini…vidim velike udaljenosti ispred sebe, a i mislim si o tom skrbničkom(‘transakcijskom’) računu koji me podsjeća na one kakvi su kod dioničarske strukture Industrije nafte d.d.
ja ne vidim kako je itko od gorkih zagovornika prespavao da oni žele pomlađivati flotu dok istovremeno prodaju nove brodove a ekipa bi još od toga i dokapa i divku htjela…….ma da…..kako da ne…….ukljućite “google translate” a takvih sličnih situacija koliko hoćeš……svi zajedno imate “ništa” dionica a htjeli bi na kraju priće biti gazde……odavno vam je kasno za borbene a i kolega iz top 10 vam je svojom prodajom rekao šta misli o toj borbi dok ste mislili da vas vodi pred vrata Raja……pogledajte i neke brodare vani pa ćete skužit da je jedino ova ponuda TP u prošloj godini spasila Ap od potonuća do recimo 40……
a sad…..ajmooooo…..u boj u boj za narod svoj……stvarno svašta…..
pa nije ovo državna firma gdje je mjesečna plača svima zajamčena…..
ova dionica nije zbog nesposobnosti narasla još više ni kad je trebala tako da samo polako, duboko dišite i opustite se…….bit će sve baš kako treba biti……a do tad ajmo opet svi zajedno, u boj u boj za novčanik svoj…..
za početak nek se jave vjernici koji su “rasturili” upisom dionica u dokapu koji su vsm smjestili vaši veliki prijatelji što su vsm čak i kavu dali na skupštini…..
namagarčili su vas dokapom nakon skupštine a vi se nadate valjda daru s neba gledajući u atpl kao u prvu ljubav iz vrtičke dobi nadajući se sretnom životu u kojem teče med i mlijeko……pa tko je ovdje od dugoročnih osim uprave i povezanih imao ikakve dugoročne koristi bez veeeeeeelikikog oportutitetnog troška drugdje……
nije baš za totalni ekvivalent usporedbe ali nekima je valjda igh još uvijek super prilika makar ga držali od 2008……..
kažu da se svijet ipak okreće i da nije ravan……nekima nevjerovatno……
Ipak bi trebao moći razlikovati IGH J.R. i IGH S.G.
Čak se niti ne zove kao 2008. godine.
Aktivni dioničari na drugom forumu tvrde da su poslali prijave HANFI u vezi jučerašnje obavijesti izvršnih direktora…
Kolege,nazovite i pišite istraživačkim novinarima(Ilko Ćimić,Gordan Malić-odnedavno je i na HRT 4)da istraže ova šokantna događanja od objave nepotrebnog dokapa u pola NAV-a,pa sve do danas.
Moram priznati da je sindikat jak i da ne prodaju olako. Popravlja se i cijena na burzi. Vozarine idu u prilog svima, tankerska će sa razlikom u zaradi kojoj se nisu nadali kupiti atlantsku. Ništa stprljen, spašen…
Gledam knjigu dionicara… od 10 racuna sa najvecim promjenama (najvecim kupnjama) 7 su skrbnicki racuni, a samo 3 fizicke osobe. Prodaju uglavnom mali dionicari i dva manja zbirna skrbnicka racuna.
Doduse, usporedjujem jucerasnju knjigu sa stanjem od prije 3 mjeseca. Ima li tko knjigu iz prosinca? To bi bilo zgodno usporediti. Da se djoramo?
Može netko malo pojasniti šta bi bilo najbolje za nas male dioničare vezano za papirologiju koju smo dobili na kućne adrese a odnosi se na prihvaćanje ponude. Znam da je to individualna stvar svakog, ali ne bi bilo naodmet ljudima pojasniti koje su im mogućnosti i šta sa time dobivaju ili gube.
pa najbolje bi bilo da ste prodali na 59 jel sad “instant” lijeka nema dok sljedeći poštar ne dođe sa tko zna kakvim pismom nakon tko zna koliko vremena…..