ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 11.01.2025. u 03:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
42,43
6.365
150
42,40
44,00
-4,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Poštovani dioničari,krajnje je vrijeme za osnivanje nove Udruge malih dioničara s ciljem da tako udruženi uspostavimo kontakt s Tankerskom plovidbom i predložimo joj da zajednički krenemo u promjenu statuta za što je potrebno min 75% vlasništva.

Ovaj sadašnji statut pomoću kojeg dvoje-troje samopostavljenih upravljača donosi sve odluke samostalno bez ikakvog nadzora(jer ne postoji Nadzorni odbor) i odobrenja nadzornog odbora za krupne drastične,financijski bitne odluke,se je pokazao,blago rečeno užasan.

Taj novi statut bi vratio prošli način upravljanja koji je imao Upravu i Nadzorni Odbor kojeg biraju dioničari a nadzorni imenuje članove uprave i predsjednika uprave na mandat od 3 ili 4 godine a ne ovih sadašnjih putinovskih 6 godina.

Nadzorni odbor da ima 7 članova od kojih bi bilo 4 člana od prijedloga Tankerske a 3 člana kao predstavnici nove Udruge malih dioničara.

Zaboravite na postojeću udrugu malih dioničara koja je pod utjecajem trenutnog vodstva firme.

Nije potrebna nikakva članarina za članove udruge malih dioničara jer bi taj trošak odvratio mnoge dioničare od iste.

Podravska banka  +6000 komada. Tankerska 33,85% bez satelita. Idemo dalje…

lapad, 06.11.2023. u 22:29

Poštovani dioničari,krajnje je vrijeme za osnivanje nove Udruge malih dioničara s ciljem da tako udruženi uspostavimo kontakt s Tankerskom plovidbom i predložimo joj da zajednički krenemo u promjenu statuta za što je potrebno min 75% vlasništva.

Ovaj sadašnji statut pomoću kojeg dvoje-troje samopostavljenih upravljača donosi sve odluke samostalno bez ikakvog nadzora(jer ne postoji Nadzorni odbor) i odobrenja nadzornog odbora za krupne drastične,financijski bitne odluke,se je pokazao,blago rečeno užasan.

Taj novi statut bi vratio prošli način upravljanja koji je imao Upravu i Nadzorni Odbor kojeg biraju dioničari a nadzorni imenuje članove uprave i predsjednika uprave na mandat od 3 ili 4 godine a ne ovih sadašnjih putinovskih 6 godina.

Nadzorni odbor da ima 7 članova od kojih bi bilo 4 člana od prijedloga Tankerske a 3 člana kao predstavnici nove Udruge malih dioničara.

Zaboravite na postojeću udrugu malih dioničara koja je pod utjecajem trenutnog vodstva firme.

Na koju postojeću udrugu mislite?

Koliko će vremena trebati da se mali dioničari istisnu i da atpl ode sa burze?

Tankerska preuzela od interkapitala i sa 2 računa + vjerovatno i ovi od podravske su njihovi tako da to je negdje 40%. Objava na zse o preuzimanju i financiranju broda ap dubrovnik na 10 godina preko kineza. Do 75% je dug put, prvih 10 je 59 %, još jedan dokap ili cijena ide gore…

Mogu li napraviti novi dokap sa svoja 3 bulka?

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

klackalica, 08.11.2023. u 12:11

Mogu li napraviti novi dokap sa svoja 3 bulka?

Mogu ako će imati 75% glasova prisutnih na skupštini. Al to moraju napraviti po procjeni koja je zapravo tržišna vrijednost brodova. U suprotnom čine krivično djelo.

Zanima me sta misli ekipa. Dakle, prvo je bilo odlicno sta su kupili te brodove,  pa sad ne znam dal je odlicno sto su ih i prodali. Jer sta god se napravi ekipa je zadovoljna i ima misljenje o tome u vidu crtanja rakete.

I gdje je nestao diokidina? Zagovara kraljicu od ne znam kad, i sad kad se stvari nisu obistinile on je nesto. Jel netko to prijavio?

I zanima me gosp. trial. Mislim da on svakako ima najvece znanje na forumu. Koliko brod godisnje troši nafte? Oko 100.000$?

Tankerska jučer kupila 10 komada. Zanimljivo 🙂

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

klackalica, 09.11.2023. u 13:43

Tankerska jučer kupila 10 komada. Zanimljivo 🙂

Da…ako tako nastave dugo će im trebati da skupe potrebne količine. Čak ako i Bilbo + CERP odigraju onako kako očekujemo. Ja sam unutra i čekam ponudu koju neću moći odbiti.. 🙂

uskoro10kn, 08.11.2023. u 08:01

Koliko će vremena trebati da se mali dioničari istisnu i da atpl ode sa burze?

po mojoj procijeni, ne puno više od 1 godine dana (2 godine maximalno, da im slučajno ne ostane možebitnih repova). u svakom slučaju, “proces” delistanja je započeo…

New Report

Close