Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 42,43 | 6.365 | 150 | 42,40 | 44,00 | -4,07% |
Direktor Tankerske Pavić je rekao da proučavaju prospekt i zaključuje da ovom dokapitalizacijom ne mogu odmah postati većinski vlasnik Atlantske.
Dodao je i da oni već imaju svoje ljude u Dubrovniku.
Drzavni paket + bilbija + interkapital skrbnicki su negdje oko 25% vjerovatno je da to ide na prodaju a ostalo nama po 100 eura plate i svi sretni 😄 Nadam se da će biti kao na krašu…
Dokap + CERP + ovi iz Uprave i njihov uži krug = 54%. A iznenadio bih se da nemaju i još neke “spavače”, onako za svaki slučaj.
Ne vjerujem da ih je Pavlović odbio za jdpl. Sa starom upravom su imali dobar dogovor. Ako je tako onda su prešli na atpl, svakako zanimljiva analiza ako svi se odluče gospari na izlazak…
Slažem se s tvrdnjom mitkka da je ovaj dokap omogućavanje ulaza nekom velikom investitoru na štetu malih dioničara.
Direktor tankerske Pavić je izjavio da su zainteresirani za dokap.
Mislim da bi trebalo dici i drzati tromjesjecni prosjek i opasnost od preuzimanja ispod cijene će značajno pasti.
Isto tako mislim da ce trenutni upravitelji svi sudjelovati u dokapu i neće prodati u preuzimanju osim ako ce ono biti s premijom.
Imam i drugih razmišljanja, indicija i dokaza, no njih čuvam za USKOK i pravosudno-represivni aparat. Ako zatreba…
Može biti svasta. Dobro vidjeli su na glasanju za divku da smo organizirani, ima nas dosta u svim branšama. Neće im biti lako krenu li pokvareno. Slažem se da bi bilo dobro dignuti prosjek. Ppd je na lkpc godinam rušio cijenu u nadi da otkupi po 400 kn ali bezuspješno. Ovdje je bilbija i drzava uljez koji će se riješiti svog paketa, ne vjerujem da će ostali starosjedioci izaći bez dobre premije. Interkapital ce to skupljati na burzi polako i jeftino na 100 računa a veliki paketi su unaprijed i tako dogovoreni. Može to sve potrajati mjesecima. Svakako opreznost je potrebna i svakako ne rušiti cijenu. Period boljih vozarina je tu. Bdi je na 1600, nekad je bio 260 u najgore vrijeme. Dolaze novogradnje. Strpljivost!
Mislim da bi trebalo dici i drzati tromjesjecni prosjek i opasnost od preuzimanja ispod cijene će značajno pasti.
Isto tako mislim da ce trenutni upravitelji svi sudjelovati u dokapu i neće prodati u preuzimanju osim ako ce ono biti s premijom.
Imam i drugih razmišljanja, indicija i dokaza, no njih čuvam za USKOK i pravosudno-represivni aparat. Ako zatreba…
Indicije i dokaze treba ODMAH predati USKOKU i pravosudno-represivnom aparatu a ne cekati završetak dokapa nakon kojeg se šteta neće moći popraviti.
A je li i iznošenje mišljenja da bi trebalo “dici i drzati tromjesecni prosjek” nagovor na nešto?
Čuvaj ti za pravosudno-represivni aparat, prijatelju, ali čuvaj i sebe. Bid je jako tanak u ovome trenutku..barem je u petak bio..za sutradan ne znam kakav će biti, no sumnjam da će biti deblji. Možda bude i tanji. Nemre se sad van s većom količinom ni da se hoće? Bilo je valjda petstotinjak komada do 49 eura u petak..
Ne želiš ostaviti krivi dojam, poslati krive poruke, je li tako?
Nekak mi se cini da mi je bolje “prosuti” ak se po kome bude moglo nego ove razne malverzacije u kraj cekati.
Imao sam jos pozicija sličnih ali ih više nemam. Ne zelim greske koje su mi jako skupe na kraju bile ponavljati.
Flat ako treba mi je bolji nego veliki minusi i duga čekanja da uopće išta izvučem.