Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 42,34 | 20.493 | 484 | 42,30 | 43,00 | -0,47% |
A prodao na 56 + 5 divka = 61 ojro
I tko je najbolji? Da čujem :-))))
Prodao svih 100 kom koje sam imao na 58,80 € sa osmijehom jer se zaradilo, a koji je osmijeh sada još i veći kada vidim kuda je cijena otišla i kuda će još. Žao mi je škvadre koja nije prodala kada je bilo očito da će brodarine u ambis i kada je bilo jasno da ova priča oko dokapitalizacije nisu baš skroz jasna i čista posla.
Ali tu dionicu i dalje treba imati stalno u fokusu.
bojim se da je super ciklus bio 2021 i 2022 ali nisu ga kvalitetno iskoristili
može li netko izračunati koliko bi mogao trajati neciklus(zadnji je trajao 13g.)
Da budem transparentan prijavljujem danas kupnju dionica ATPL, jer mislim da je previše pala cijena s obzirom na NAV i na rastuće vozarine zadnjih mjesec dana. BDRY je u pullback-u, te bi uskoro mogao probiti prema gore, pa promatrajmo. Čekam ju i sutra sa nalozima na kupnji, pa ćemo vidjeti šta će i kako će dalje.
Kad je @mittko kupio Atpl, koji je prije par dana izjavio da u Kini nece skoro oporavak tako i oporavak vozarina, i kad je @BudFox3 kupio Atpl bas sad mislim da ce dionica ici u nebo.
Neću ih komentirati uopće da ne ispadne sindikat nekakav, to sve govori o njima što su pisali prije… Lonza prodaje a kad netko tko nije platio ništa prodaje onda cijena može još dolje. Djeluje kao inat nekakav nije dobio dio torte pa im ruši cijenu očito. Lonza samo prodaji čekam te još niže, inati se slavonijo…
nek i po 40€ daju, jos bolje… iako se minus broji budem happy!
Nakon onog naloga prije otvaranja povukao se bid i ceka opet tih 46€… znaci danas slaba trgovina bude na ATPL
Neću ih komentirati uopće da ne ispadne sindikat nekakav, to sve govori o njima što su pisali prije… Lonza prodaje a kad netko tko nije platio ništa prodaje onda cijena može još dolje. Djeluje kao inat nekakav nije dobio dio torte pa im ruši cijenu očito. Lonza samo prodaji čekam te još niže, inati se slavonijo…
Ne vjeruješ valjda u tu teoriju?
Takvi koji nisu ništa platili neće ići protiv sebe jer misle da su to i više nego zaslužili i da bez njih ni firme ne bi bilo :-).
IB poznaje dobro AP a i JP a zna i računati a zanat je pekao koliko se sjećam u st zgradi gdje je i jadroplov i imao dosta dionica JP.
Neto dobit 100 posto u minusu a prihodi 50 posto. Do kraja godine moglo bi i niže.
Treba se onda strpiti i bolja vremena cekati o docekati!