ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.01.2025. u 00:08
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
42,34
20.493
484
42,30
43,00
-0,47%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Naravno da su mogli dobiti mali brzi kratkoročni kredit u nekoj banci. Svatko bi im dao milju za kamatu 4-5%.

Ali onda dotični ne bi mogao zaraditi.

Fascinira me kako su mali gospari dioničari takve kuj*ce da ih se ovako pleska.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

@Djubre

Meni ovo izgleda drugacije, kao da se nesto zakompliciralo pa je trebalo brzo reagirati, nisu stigli rjesavati stvari s bankom.

.

Iz firme su svjesni da ovime salje losu poruku pa su zato dogovorenu kamatu definirali kao EURIBOR + nesto malo (0,25%), umjesto da su naveli 4%, tako da je alibi da je ovo bilo jeftino zaduzenje, kobojage smo to napravili da bismo ustedili na kamati, jer vidite da je svega 0 25% povrh EURIBOR-a, a ustvari se u pozadini dogadja neko drugo sranje. Moguce je da grijesim, ali meni to tako izgleda.

.

Ne znam kakvi su obicaji u drugim velikih firmama, jel ima jos primjera ovakvih pozajmica?

You can't stop the waves. But you can learn how to surf.

Iz firme su svjesni da ovime salje losu poruku pa su zato dogovorenu kamatu definirali kao EURIBOR + nesto malo (0,25%), umjesto da su naveli 4%, tako da je alibi da je ovo bilo jeftino zaduzenje, kobojage smo to napravili da bismo ustedili na kamati, jer vidite da je svega 0 25% povrh EURIBOR-a, a ustvari se u pozadini dogadja neko drugo sranje. Moguce je da grijesim, ali meni to tako izgleda.

Ne griješiš.

Ne znam kakvi su obicaji u drugim velikih firmama, jel ima jos primjera ovakvih pozajmica?

Ima. Ali kad do toga dolazi, prognoze obično nisu dobre, barem za dioničare. Bilbo se čvrsto osigurao na imovini, u to ne sumnjam.

3% narasla cijena nakon ove pozajmice, užas a tako loša situacija. Možda još par postova da napišete pa padne sutra kad razjasnite svima.

@Babaluji

Nitko se tebi nije obratio, ovo komentiramo medju sobom mi koji volimo kriticki promisljati, pa kako bilo… mozemo se i ne moramo sloziti, ali diskutiramo. Nitko nista ne gubi, svi mozemo samo nesto dobiti.

Ti slobodno udaraj po asku, nitko te u tome ne sprjecava.

You can't stop the waves. But you can learn how to surf.

Gledam ju baš sad na stranici ZSE. Kupnja na prvih 5 je “moćna”.

48.80

49.00

49.20

Po 100 komada, a ostalo zanemarivo u prvih deset

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

Neću više reći da sam govorio na ovoj temi da prodajem dionice ATPL na 56 ojra + 5 ojra sjelo neki dan, što je sveukupno 61 ojro, ali govorio sam…Slično sam napravio i govorio i na ERNT pa je poslije počela padati.. Evo u live prijenosu ATPL je na 50 ojra, a ERNT na 213 ojra. Neću vam sada reći kada ću početi kupovati ATPL, ali prva brojka je 4x, a na ERNT prva brojka je 1xy. Samo slušajte i zaradit ćete pravi novac kao i ja, bar za novi auto više srednje klase, ako ne i visoke, ali možete slušati i druge “navijače”, za ovaj ili onaj tim, dok ja navijam za svoj tim i što je najbolje od svega pobjeđujem kao Hrvatska na penale, skor 5:1

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

BudFox3, 03.08.2023. u 14:53

Neću više reći da sam govorio na ovoj temi da prodajem dionice ATPL na 56 ojra + 5 ojra sjelo neki dan, što je sveukupno 61 ojro, ali govorio sam…Slično sam napravio i govorio i na ERNT pa je poslije počeo padati.. Evo u live prijenosu ATPL je na 50 ojra, a ERNT na 213 ojra. Neću vam sada reći kada ću početi kupovati ATPL, ali prva brojka je 4x, a na ERNT prva brojka je 1xy. Samo slušajte i zaradite pravit ćete novac kao i ja, bar za novi auto više srednje klase, ako ne i visoke, ali možete slušati i druge “navijače”, za ovaj ili onaj tim, dok ja navijam za svoj tim i što je najbolje od svega pobjeđujem kao Hrvatska na penale, skor 5:1

Citam i ne vjerujem sto citam.

Kupovati ERNT na 1xy bi bilo super, ali ja ovo smeće ne bih kupovao ni na 3x, a kud na 4x…

Jedan mućki potez za drugim, sve nešto obavijeno velom poslovnih tajni, a kad te tajne izađu van, onda vidimo kud će što…

Samo slušajte Buda o njegovim dobicima… Ne znam samo kad će se pohvaliti koliko je izgubio od 1997. godine na ovamo. Do danas je zaradio pravi novac, o da…

Yield, sve si bolji i bolji…cijelu godinu čamiš u ERNT i gubiš novce, dok sam ja dignuo već +50% i sada sam u kešu 85%, osim KODT i KODT2… Ali dobro, bide Ero porastao tamo negdje na zimu 2025…..

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

@BudFox3

Interesantno na svaku dionicu koja je u padu se javljas, a one koje rast npr. kad je ATPL rasla bez komentara si.

New Report

Close