Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
Očekujem ovdje uskoro 350kn i to je previše
idešš..bit će i sutra jeftino, još jeftinije (jadne mojedionice.com ==):
https://finviz.com/quote.ashx?t=DSX
..čekamo dno dna.
@hansonja
Ne znam kako da komentiram ovaj tvoj post. Pokusam svima ovdje pokazati kako ce ova prica sa Batalom u konacnici izgledati, a vi ovdje od drveta ne vidite sumu. Cesto se pitam kakvog uopce smisla ima ovdje se sa takvima raspravljati, ali eto, sve analize ionako radim za sebe pa nesto od toga i ovdje objavim. Vi sami vidite koliko vam to pomaze ili ne pomaze i kako cete to interpretirati. U raspravu necu ulaziti, a ti ako mislis da racunica treba izgledati drugacije, molio bih te da to elaboriras da svojim razmisljanjima doprineses zajednici, u suprotnom samo zagadjujes okolinu.
Mozes komentirat tako da odgovoris na njega. Ja imam za pravo odluciti da li hocu svojim inputom doprinjeti forumu ili ne, no nitko nema za pravo, pa tako ni ti, da poluinformacijama i nepotpunim analizama, daje krivi uvid u stvarnu situaciju.
[/quote]
Vidi kolega, ja sam svoje rekao, dok ti nisi ništa rekao. Kada daš neke konkretne analize, onda ćemo moći razgovarati. Ovako samo zagađuješ prostor. Meni ne smetaš, piši šta hoćeš, nemam potrebu s tobom se raspravljati.
Onaj kupac par tisuća komada od nekidan nebi se složio sa tim padom o kojem pričate…
Ako I bude bilježim još sto komada, može i po 380 neću bit cicija
@budfox….
Jedino je u četvrtak ukupno protrgovano sa 438 komada na ZSE …. a oni prodali 734 ?!?! To su van burze prebacili na neki drugi račun? Ili bi prije rekao sa su prebacili na drugi racun da stvore fiktivno da prodaju,,, koja ekipa je na ZSE, strava
Cijelo ljeto, od početka onog porasta BDI indeksa sa početka 7. mjeseca su
nekakve igrice na ovoj dionici i bojim se da, dok se veliki ne dogovore, nećemo
početi rasti prema gore…Sada je u međuvremenu i BDI značajno pao u zadnjih
mjesec dana i to je dodatna kočnica za porast cijene… Projekt Batala dobro
napreduje i to me veseli i daje nadu u dobre rezultate kada se ti stanovi počnu
prodavati na tržištu, ali takvi veliki građevinski projekti traju sigurno do 2 godine,
pa ne treba odmah očekivati čuda od toga, barem ne u ovoj godini ili prvoj polovici
iduće godine. Rezultati za Q4, s obzirom na dobre prosječne vozarine, će po meni
biti na tragu ovih (meni dobrih) rezultata za Q3 ili možda nešto i bolji, pa ćemo
godinu pretpostavljam završiti sa plusom, što je već treća godina u nizu, a koliko
vidim i BVPS je narastao za 15 kn od kraja prošle godine i sada
iznosi 436,08 kn, po izračunu sa portala mojedionice.com
Ma sve mi je jasno Budfox. pa atpl mi je najveći % u portfelju već par godina,,
za ovu izgradnju to je i onako usputno, to nisam ni uzimao u obzir prilikom ulaska, bitno je da se posluje pozitivno i da su ugovori na duže periode dosta iznad vozarina koje donose to pozitivno poslovanje :)))
A ovoj ekipi kojoj se da zahebavati na dnevnim oscilacijama dali će 10-20% gore ili dolje, nek se zahebava i tako su prometi kikiriki
Zašto misliš da zajednički skrbnički račun se jedino može mijenjati kupnjom ili prodajom. Postoji prijenos, zalog i druge ugovorne preknjizbe koje mogu utjecati na stanje računa.
[/quote]
Skrbnicki racun u Slatinskoj banci u petak kupio (prenio, odzalozio, preknjizio) 119 dionica
Cijene stanova projekta Batala 4200 do 4500 apartmani. Parking 22500 eura.
Da? Odakle ta informacija?
Cijene stanova projekta Batala 4200 do 4500 apartmani. Parking 22500 eura.
Možda je to tražena cijena, no ona što će postići bitno je manja. Osim toga, za dvije godine kad zgrada bude gotova pitanje je kakvo će biti tržište nekretnina. Sad ima na lopate po 3000 eura za gotovinu. Kad uzmeš aktovku i dobro je napuniš gotovinom za pregovore, pola posla je rješeno, a cijene drastično padaju 😉
Hvala kolega TAKA na korisnoj informaciji.
Mislim da je to realna cijena za odličnu lokaciju
u Dubrovniku 50 – 100 m od mora…Vjerojatno
se uplaćuje kapara za rezervaciju stana, a isplata
ide kada zgrada bude gotova i bude primopredaja
stana