Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 3.479 | 71 | 49,00 | 49,20 | 0,00% |
cekajte jos malo ljudi danas nista od ovog broda
previse je shoka ajmo se napiti negdje
Baš mi je drago da sam 85% u ATPL. Mislim, bilo bi mi draže da sam 100% u cashu, al šta ćeš kad nisam takve naravi.
Trebamo strpljenja i racija. Trenutno najveći problem ATPL je velika likvidnost i nagli rast 2007 koji omogućuje kapitalizaciju dobiti mnogima.
Ali, evo krećemo polako prema gore, vidjet ćemo dokle.
Bez panike, ipak je petak [sealed]
DRYSHIPS INC. (NasdaqGS:DRYS)
Pre-Market: 72.50 1.75 (2.47%)
nije loše!!!! za sada!!! bar me tiješi dionica koju nikada neću imati u portfelju!!!
Baš mi je drago da sam 85% u ATPL. Mislim, bilo bi mi draže da sam 100% u cashu, al šta ćeš kad nisam takve naravi.
a tek ja:
90 posto atpl
10 posto cash
Premarket u USA je odlican.. Ali kakve to veze ima uopce kad je zavladala opca panika. Drhtave rucice posvuda.
ajmo malo i humora, ovako:
ja u pravilnim razmacima radim “screen capture” i čuvam ove povijesne poglede na zaslon monitora! jednog dana reći ćemo “bili smo tamo”! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Bush dao 1000 ili tako nešto dolara svakom kućanstvu koje je dužno. To je predsjednik
Imao sam nos danas za BDI i kupio na otvaranju za sav cash po 2563, oko dva sam već bio zelen ali kad sam vidio BDI …
Brodari će biti sektor u koji će se ove godine bježati od inflacije i recesije!
Bush dao 1000 ili tako nešto dolara svakom kućanstvu koje je dužno. To je predsjednik
čovek, drug i starešina…