ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 04:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je usklađivanje vrijednosti imovine i gubitak tolikog novca 2014 utjecao na cijenu dionice tada…također je zanimljivo da je iza tog slijedila navodna istraga “nadleznih tijela”.
Opce je poznato da upravi odgovara u određenom trenutku manja cijena dionice sto rezultira vecom kolicinom kojom sami sebe nagrade za “izvanredne” uspjehe u poslovanju…
Da li drzavne institucije mogu uci u racune pojedinaca u inozemstvu i vidjeti nesklad prihoda i imovine ?
Nesklad između primanja i broja dionica u domovini je bio lako dokaziv ali nitko nije nasao za shodno da to ispita tako da ovo sa inozemstvom mozemo zaboraviti uz onu rojsovu “tko je jamio,jamio je”

Koliko se sjećam, cijena je fino roknula tada. Taj potez je bio vrlo ispravan i po važećim standardima financijskog izvještavanja. Dapače, da to nije napravljeno, moglo bi se pričati o prijevari financijskog izvještavanja.

Ovo drugo nemam pojma, ali ne bih to vezao uz ovo gore.

Buy When There's Blood In The Streets

Tada je cijena pala sa cca 320 kn i završila na cca 100 kn ako me sjećanje ne vara. Revalorizaciju imovine bi trebalo raditi češće, a ne baš na taj način kako su to oni tada napravili.

Onaj tko ovo drži već 5 godina nije se baš nešto usrećio, kako i prikazuje priloženi graf!

A 10 još gore!

A onaj koji drzi 3 godine, od sredine 2016.?

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

A 10 još gore!

Pa nakon 10 godina belaja bilo bi vrijeme da se polako vratimo barem na tu cijenu iz 2009. Da onda krenemo od nuleeeee…………:)

Znaci sad molimo boga za cijenu iz prosle godine i nista od velikih projekata dokapitalizacije,preuzimanja jadnoplova (nije greska namjerno stavljeno “n”).
Cijena dionice ce biti koliko odluce glave to vam je valjda jasno a ne koliko trziste odredi.Velike rosade su napravljene kao i preuzimanje kompanije od lika koji ima cca 15 tak % udjela,a ovi lokalci svak cuva svoje i da se udruze imali bi bar duplo nego ib ali veliki je strah to su vise solisti nego igraci za orkestar.

A je netko upro na prodaji. Ali neće moć još dugo štopati…

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Je. Jako je zanimljiva ta prodaja. Vozarine su izvrsne, a uz to su ponovo krenule rasti. Za očekivati je u najmanju ruku dobro izvješće za Q3, a neke žuljaju dionice i na silu ih se žele riješiti.

Otpor je doduše zona 460-475 kn, a to sve skupa izgleda otprilke ovako…

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Sad se sjetio prodavati… samo nek vozarine drže ovaj nivo, ja za ovu dionicu imam vremena čekati, jer nagrada ukoliko vozarine još porastu, će biti slatka.

ali činjenica je i da nemamo više jakog kupca.. s vremena na vrijeme se sitno aktivira ali gospodin je prestao jače kupovati… možda krene iza izvješća.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

9.1.2018 678,00 KN Blok 5.500 – kom. 3.729.000,00 KN
Jel se sjeća netko sa foruma tko je prije godinu i pol kupio 5500 kom. u blok transakciji po 678 kuna?

New Report

Close