Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Danas je 460 kvotu pomelo u cugu, jedan kupac, transakcija je bila oko 350 tis kn u 10h41m17sec .E sad nemislim da je to bio neki mali krasoljubac, iako je bilo i takvih sigurno. I ja sam na 460 uzeo, ispostavilo se na kraju prerano Al nema veze, dobit iz krasa je završila u oceanu gdje joj je i mjesto.
Super je da je napokon došlo do znatno većeg prometa, ne znam kad je zadnji put bio ovoliki.
Ako sad i vozarine opet krenu gore kočnice će otpustiti.
U ovom času na američkoj burzi nafta je poskupila 10, 7 % .
U ovom času nafti je pala cijena za 5.95 %
U ovom času nafti je pala cijena za 5.95 %
da, ali $ opet raste, baš kao i čokoladice.
Slatinska banka na 9. mjestu iz top 10 je u ponedjeljak kupila dionice ATPL
Slatinska banka na 9. mjestu iz top 10 je u ponedjeljak kupila dionice ATPL
Svaka im čast! I svima koji lupaju po prodaji. Tako održavaju prosiječnu cijenu dionice višom. Bore se protiv jakog negativnog sentimenta (nazovite to kako hoćete, ja biram neutralne izraze jer ako odaberem neneutralni začas u inboxu protesti). Bilo bi lijepo da svaka perspektivnija dionica doživi sudbinu Kraša. Vidjeti ćemo
Bilo bi lijepo da svaka perspektivnija dionica doživi sudbinu Kraša.
neke hoce,ali samo ako dobro posluju i sto je jos vaznije-ako bude borbe oko preuzimanja radi stjecanja vecinskog paketa kao kod kraša! koliko je to ovdje izgledno?
rekao bih 0% jer glavni igraci odavno su si ovdje podijelili karte
Svaka im čast! I svima koji lupaju po prodaji. Tako održavaju prosiječnu cijenu dionice višom. Bore se protiv jakog negativnog sentimenta (nazovite to kako hoćete, ja biram neutralne izraze jer ako odaberem neneutralni začas u inboxu protesti). Bilo bi lijepo da svaka perspektivnija dionica doživi sudbinu Kraša. Vidjeti ćemo
[/quote]
Skrbnicki racun od Croatia banke na 8. mjestu u utorak kupio 495 komada ATPL
Američki FED je jučer smanjio kamatnu stopu s 2.25 na 2 % a prije toga s 2.5 na 2.25%.
Zbog toga će se smanjiti i LIBOR USD 3 mjeseca, 6 mjeseci, po kojima se AP i slične firme zadužuju.
Samo ovo će uštedjeti ap milijune kn za manje kamate.
Trezor smije kupovati u rasponu od
-10% do +10% prosjecne cijene na burzi prethodnog trgovinskog dana.
..
Skrbnicki racun od Croatia banke na 8. mjestu u utorak kupio 495 komada ATPL
baš zanimljivo..nakon te transakcije istog dana započeo je pad cijene…koji (iako na puno manjim količinama) još uvijek traje.
dejavu..?