ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 02:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Danas je 460 kvotu pomelo u cugu, jedan kupac, transakcija je bila oko 350 tis kn u 10h41m17sec .E sad nemislim da je to bio neki mali krasoljubac, iako je bilo i takvih sigurno. I ja sam na 460 uzeo, ispostavilo se na kraju prerano Al nema veze, dobit iz krasa je završila u oceanu gdje joj je i mjesto.

Super je da je napokon došlo do znatno većeg prometa, ne znam kad je zadnji put bio ovoliki.
Ako sad i vozarine opet krenu gore kočnice će otpustiti.

U ovom času na američkoj burzi nafta je poskupila 10, 7 % .

U ovom času nafti je pala cijena za 5.95 %

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

U ovom času nafti je pala cijena za 5.95 %

da, ali $ opet raste, baš kao i čokoladice.

Slatinska banka na 9. mjestu iz top 10 je u ponedjeljak kupila dionice ATPL

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Svaka im čast! I svima koji lupaju po prodaji. Tako održavaju prosiječnu cijenu dionice višom. Bore se protiv jakog negativnog sentimenta (nazovite to kako hoćete, ja biram neutralne izraze jer ako odaberem neneutralni začas u inboxu protesti). Bilo bi lijepo da svaka perspektivnija dionica doživi sudbinu Kraša. Vidjeti ćemo

sudeći po visokim vozarinama najvjerojatnije dobro financijsko izvješće za 3. kvartal.

my,

Bilo bi lijepo da svaka perspektivnija dionica doživi sudbinu Kraša.

neke hoce,ali samo ako dobro posluju i sto je jos vaznije-ako bude borbe oko preuzimanja radi stjecanja vecinskog paketa kao kod kraša! koliko je to ovdje izgledno?
rekao bih 0% jer glavni igraci odavno su si ovdje podijelili karte

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

my,

Svaka im čast! I svima koji lupaju po prodaji. Tako održavaju prosiječnu cijenu dionice višom. Bore se protiv jakog negativnog sentimenta (nazovite to kako hoćete, ja biram neutralne izraze jer ako odaberem neneutralni začas u inboxu protesti). Bilo bi lijepo da svaka perspektivnija dionica doživi sudbinu Kraša. Vidjeti ćemo
[/quote]

Skrbnicki racun od Croatia banke na 8. mjestu u utorak kupio 495 komada ATPL

Američki FED je jučer smanjio kamatnu stopu s 2.25 na 2 % a prije toga s 2.5 na 2.25%.
Zbog toga će se smanjiti i LIBOR USD 3 mjeseca, 6 mjeseci, po kojima se AP i slične firme zadužuju.
Samo ovo će uštedjeti ap milijune kn za manje kamate.

Trezor smije kupovati u rasponu od
-10% do +10% prosjecne cijene na burzi prethodnog trgovinskog dana.

..
Skrbnicki racun od Croatia banke na 8. mjestu u utorak kupio 495 komada ATPL

baš zanimljivo..nakon te transakcije istog dana započeo je pad cijene…koji (iako na puno manjim količinama) još uvijek traje.
dejavu..?

New Report

Close