ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pogledajte što rade ovi ljudi sa nalozima

Kupnja
2.562,00 1
2.550,00 1
2.533,99 30
2.531,90 3
2.515,00 30

Prodaja
2.500,00 10
2.511,00 40
2.549,00 14
2.599,00 10
2.617,00 27

[color=black][/color]

Mislim da je ATPL jedna od najizmučenijih dionica na ovoj našoj jadnoj burzi..Toliko kvalitetna firma i dobra poslovanja ne djeluju niti malo pozitivno na ovu dionicu….Ovom iskrcavanju nikad kraja…..[sad]

Evo i nije lose. Prodaja se ustalila na 2.600 a veseli me da se ne jurisa bezglavno na one naloge na 2.650 i 2.700 (cca 700 kom)… neka prodavatelji spuste ako hoce prodati.

Zato molim bez panike. Fundamenti jacaju svakim danom sve vise i ne histerizirajte. Banzai.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Nesto se dogadja. Dolar je naglo ojacao, sharp up brodara na Nasdaq, BDI up (nemojte skakat na mene ali nazalost kod nas je BDI postao faktor).

Pa izgleda da i nije toliki faktor

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

jezik pregrizo!

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Mislim da je ATPL jedna od najizmučenijih dionica na ovoj našoj jadnoj burzi..Toliko kvalitetna firma i dobra poslovanja ne djeluju niti malo pozitivno na ovu dionicu….Ovom iskrcavanju nikad kraja…..[sad]

.
Kad se stanje na burzi stabilizira tek onda možemo govoriti o fundamentima, jer je perspektiva ove firme koja se osim svoje osnovne djelatnosti bavi turzimom i zračnim prometom + vjerojatno investiranje u marinu like Gruž u Dubrovniku odmah nakon završetka adaptacije hotela Lapad.
Atlanska plovidba – firma za 10.Jedina mana što joj je dionica narasla 3,5 puta u prošloj godini, pa ostaje jako puno prostora za iskrcavanje diobiti, tako da i po ovoj cijeni netko izlazi sa 150% plusa u odnosu na siječanj 2007.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ljudi imali ovome kraja[embarass]
čuo sam da bi moglo ovako do 6 mj nadam se da neće
mislim na sve dionice[shocked]

Ako tako nastavi do 8 mjeseca onda će sve dionice završit na nuli. Nema šanse![cool]

[url=http://www.wincert.net]WinCert.net - Tech News & IT Support Forums[/url] HAAB IT kadar :)

imao sam noćnu moru noćas, sanjao sam da stoji na asku na atpl 2560 i da nitko ne želi kupiti[shocked][shocked][shocked]

Kraj korekcije? Korekcija je završila 22.01.2008. kada je prodaja razbila pokušaj zaustavljanja pada crobexa od strane jačih igrača. Otada smo u bear marketu. Do kada će trajati bear market? Minimum godina do dvije. Neke dionice će nastaviti padati kad se zaključi da se država više ne može toliko zaduživati, što će se odraziti na investicije, tj. građenje. Kreditna kontrakcija će opet utjecati i na zaduživanje stanovništva, kupovinu nekretnina i to će opet osjetiti cijela privreda, ali najviše građevinci. Pokušaj zaustavljanja inflacije deprecijacijom kune je rezanje grane na kojoj se sjedi. Poskupljenje kredita će najviše osjetiti građani ali i neke prezadužene firme koje ih, pogotovo uz moguće smanjenje prihoda, neće moći vraćati.

jel to izasao BDI…???nesto se dogada sa brodarima

jel to izasao BDI…???nesto se dogada sa brodarima

prevedi mi ovo šta si napisao….

DOKUP!

New Report

Close