Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 48,96 | 20.124 | 411 | 47,70 | 49,00 | -2,65% |
pa i ne tonu baš nešto… nekih 5-6% od vrha smo— nije to strašno, brzo ona opet ode gore ako ode.
Do cca 460 kn nam treba rast od cca 10%. Sramota da smo toliko pali u situaciji odličnih vozarina Panamaxi i Supri. To samo pokazuje sav jad i čemer u ovoj žabokrečini…
Tko god hoće/može još uvijek ima velike šanse ovdje postat većinki i jedini vlasnik. To je potencijal ove dionice, a kada se to dogodi a dogodit će se svakako, više ništa neće biti isto.
Tko god hoće/može još uvijek ima velike šanse ovdje postat većinki i jedini vlasnik. To je potencijal ove dionice, a kada se to dogodi a dogodit će se svakako, više ništa neće biti isto.
bezveze
nitko ovdje ne može postati većinski bez sadašnjih najvećih dioničara jer da taj xy počne kupovati dionice na burzi cijena bi u par dana porasla 300%,a ne bi skupio ni 10%…..tako da te bajke možete zaboraviti
Skupio bi 35% a ne 10 kako ti veliš.
Kasno, već je 25%+1 dionica na “sigurnom putem skrbničkih, a u tom slučaju dionica više ne zanima jake (pvenstveno institucionalne) investitore. Deja vu na slučaju INA.
Kasno, već je 25%+1 dionica na "sigurnom putem skrbničkih, a u tom slučaju dionica više ne zanima jake (pvenstveno institucionalne) investitore. Deja vu na slučaju INA.
[/quote]
Imate podlogu za ovakve paušalne izjave (25%+1) ili onako sipate iz rukava?
Kasno, već je 25%+1 dionica na "sigurnom putem skrbničkih, a u tom slučaju dionica više ne zanima jake (pvenstveno institucionalne) investitore. Deja vu na slučaju INA.
[/quote]
Imate podlogu za ovakve paušalne izjave (25%+1) ili onako sipate iz rukava?
[/quote]
Naravno, pogledajte tko je novi predsjednik Upravnog odbora. Pametnom dosta, uz dodat da sam mislio minimum 25% + 1 dionica.
@makalu
Sipate iz rukava. Ako se ne varam, zadnje prijavljeni prijedeni prag od doticnog je onaj od 15%. To sto vi nesto pretpostavljate ili tumacite sami sebi je prilicno neozbiljno ovako objavljivati.
@makalu
Sipate iz rukava. Ako se ne varam, zadnje prijavljeni prijedeni prag od doticnog je onaj od 15%. To sto vi nesto pretpostavljate ili tumacite sami sebi je prilicno neozbiljno ovako objavljivati.
Na burzi sam vise od 25 godina i opstao sam jer sam uvijek logicno razmisljao. Sto mislite da su Surkovic, Taslaman, Jerkovic & co sretni sto su maknuti iz Uprave te ih predsjednik Upravnog odbora moze nogirati kad se sjeti, bas kao i (CEO) Domjana? Mislite li da bi mu oni tu ovlast dali da nisu bili prisiljeni? Zar bi oni nekome tko ima 15% dali sve te ovlasti? CROS je godinama imao 10% pa gdje su oni bili u upravljackoj strukturi tog Drustva, nigdje naravno, bili su presretni sa jednim mjestom u NO.
@makalu
Puno je tu mogucih kombinacija tko je kome drzao ljestve. Odluke koje su donesene cine mi se u interesu dionicara, tako da je moguce da su “veci” podrzali takav prijedlog. Sve ostalo je u zoni spekulacije.