ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja sam primjetio, još je i 80 komada prodano

a tih 80 komada je referentno za što točno?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

pa čovjek smanjio ulaz s 299 na 291

mi smo ipak zemlja slučaj

U prošloj krizi je na ovoj razini BDI indeksa cijena na burzi bila oko 100 kn. Tako da ovo što pišete ima neke logike. Doduše onda nije bilo značajnog dioničara u dionici. On će vjerojatno braniti cijenu na nekoj razini ali trenutna situacija oko BDIa nije baš obečavajuća.
Ove kupnje od insidera nikad ne bih uzimao kao referentne za donošenje zaključaka 🙂

Neobicno mi je sto na dnu dokumenta stoji Igor Bilbija, iako se nigdje ne spominje u dokumentu niti je potpisnik nego to radi uprava. Ima tko ideju zasto to tu stoji?

Poslali su odmah ispravak na to

Jesu, ali nesmotrena pogreška dovoljno govori o manipulaciji sa cijenom dionice.

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Pravo je vrijeme za kupiti još jedan mlađi brod.
Novac na računu 37.5 milijuna kn, dovoljno za učešće.
A Period TC 1Year 11-13.000 za obične panamax, bez Ice klase.

Udaraju naši, al udaraju i partizani. Trgovina je živahna 😉

Pravo je vrijeme za kupiti još jedan mlađi brod.
Novac na računu 37.5 milijuna kn, dovoljno za učešće.
A Period TC 1Year 11-13.000 za obične panamax, bez Ice klase.

malo je jedan trebalo bi bar jos 8 da se vrate na staze od prije 10 godina

Ma samo nek oni vrate kredite.. pa da poberemo vrhnje, mi koji smo bili strpljivi 🙂 imaju dosta brodova, netreba megalomanija, oa ako je frka da gledas dali ces prezivjeti da moras rasprodavati..

Promjena u top-10, broj 8 Croatia banka -skrbnički, povećao za 1.063 komada, prodaje nema u top-10.
Ova promjena mi je vrlo zanimljiva a naročito kad je posrijedi akumulacija 🙂

Promjena u top-10, broj 8 Croatia banka -skrbnički, povećao za 1.063 komada, prodaje nema u top-10.
Ova promjena mi je vrlo zanimljiva a naročito kad je posrijedi akumulacija 🙂

Zar nisu skrbnički otišli u povijest?

Sokrat: Vidiš li prijatelju ona tri čobana? Sve dok oni mogu da nadglasavaju mene i Platona i uslijed toga da donose odluke, ja u demokraciju ne vjerujem.

Nisu,ove godine ce jos biti aktivni a za dalje cemo vidjeti sto ce reci vladajuci…Pratit cemo iduci tjedan da li ce taj skrbnicki i dalje akumulirati dionice jer stjecanje je do sad(2018 i 2019) bilo onih dana kad je prodaja bila aktivnija tj.zanemariv broj dionica na prodaji nije bio interesantan.

New Report

Close