ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

slabo pozitivno, ali za ovakva vremena bolje od minusa,
30% u dividendu, to će biti 0,000000000000000000000 i nešto po dionici
forumaš,

čekaj dok Igor pričepi

Nemoj tako. To je nešto oko 2 HRK po dionici minus porez. Inače, ova grafika im je velika novost i osvježenje koje bi trebalo biti napredak u korporativnoj kulturi. Ali je toliko primitivna da me sve skupa pošteno nasmijalo. Daleko je to od inozemnih standarda kao i od onog što su Valamar ili Atlantic npr. postavili na zse kao ogroman iskorak u odnosu na druge.
[/quote]
popravio sam to odmah u slijedećem postu, to je bilo vako više brzinski sračunato, a dvi kune, e to je ipak nešto barem za brokere u transakciji

Skoro isto kao oročena štednja.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/ATPL-fin2018-4Q-NotREV-K-HR.pdf
Plove, skoro pa u mjestu ali ipak je naprijed!

ako im je u zadnjem kvartalu, koji je bio odličan što se tiče vozarina, ovakva mala dobit, što će tek biti za 1Q ove godine gdje su vozarine žestoko pale??

Pa buduci da ne voze na spotu, najvjerojatnije nista lose previse, ako se prosjek ne spusti puno

S obzirom na 9 puta skromniju dobit u odnosu na 2017 uprava je mogla biti malo više fer pa objaviti najprije rezultat, a onda odluku o rapodjeli dobiti.

Na te 2 kune trebati ce platiti porez plus prirez.

welcome to long- term investors

mi smo ipak zemlja slučaj

Vidljivo je da je BI indeksu bilo bitno da postane prvi dioničar firme na ovom vidljivom dijelu. Da li je skinuta prašina sa skrbničkih računa pa da se vide stvarni vlasnički odnosi ili je to još uvijek tajnovita tajna ili još tajnije nego prije.

Sokrat: Vidiš li prijatelju ona tri čobana? Sve dok oni mogu da nadglasavaju mene i Platona i uslijed toga da donose odluke, ja u demokraciju ne vjerujem.

+ 4,5 miliona kvartalna… 9 godišnja.

Misliš 4.5 miljUna …. Dok IB vodi glavnu riječ tamo treba se držati daleko. Prvo je želio dokapitalizaciji, pa sad ove gluposti sa dividendnom u ova olovna vremena. Prestašno.

Pogledajte ukupne prihode za 2017 i 2018, sve ce vam biti jasno.

http://www.seebiz.eu/atlantska-plovidba-potonuce-neto-dobiti-u-2018/ar-190393/
Svatko iz svoga kuta gleda, pa tako dobijemo razna viđenja iste firme.

A nigdje napisano da nije bilo prodaje brodova kao u 2017., nego čisto poslovanje, zanimljivi novinarčići 🙂

New Report

Close