ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dok ne odemo na strane burze. Čekamo izvješća i onda bye bye.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

evo što pametno čovjek da doda kad vidiš ovu transakciju jedne dionice po 326
jad i bijeda

mi smo ipak zemlja slučaj

Isplacivati ce je u ratama kao i primanja pomoraca
[/quote]

Od kada pomroci dobivaju placu u ratama? truth ne siri lazi!
[/quote]

ne znam tko spominje platu pricam o primanjima

Dok su prosjecne spot supramax-vozarine cca 7600 usd
AP Sveti vlaho ima 15.500 dnevno
Period 4-6 mjeseci od 20.10.2018.
Izvor je SEASURE MARKET REPORT 19 October 2018.
To je Atlantska.
Više nego duplo od prosjeka.

jel može netko iskusniji meni možda razjasnit nesto?

vozarine su na relativno ok nivoima, uprava je rijesila vecinu kredita 2018. u prva tri kvartala dok je dolar bio nestabilan, po svemu sudeci cetvrti kvartal bi trebao biti sasvim solidan i donijeti neku godisnju dobit, tvrtka ulaze u nekretninski posao na kvalitetnoj lokaciji i svojem zemljistu, ima se i za druge investicije, dolar je relativno stabilan zadnjih 5 mjeseci, odnosi amerika kina se stabiliziraju, cak ni Vlaho nije dugo bio van stroja… zasto je dionica onda tako ubijena da ju nitko neće ni za manje od 80% knjigovodstvene? ili treba past ispod 280 da se svi razgrabe za njom? zbunj

vozarine su na relativno ok nivoima, uprava je rijesila vecinu kredita 2018. u prva tri kvartala dok je dolar bio nestabilan, po svemu sudeci cetvrti kvartal bi trebao biti sasvim solidan i donijeti neku godisnju dobit, tvrtka ulaze u nekretninski posao na kvalitetnoj lokaciji i svojem zemljistu, ima se i za druge investicije, dolar je relativno stabilan zadnjih 5 mjeseci, odnosi amerika kina se stabiliziraju, cak ni Vlaho nije dugo bio van stroja… zasto je dionica onda tako ubijena da ju nitko neće ni za manje od 80% knjigovodstvene? ili treba past ispod 280 da se svi razgrabe za njom? zbunj

Ovo je po meni prilika za dokup, dok cijelo tržište malo
ne živne i krene prema gore, jer je likvidnost minimalna
na većini dionica i održava se, kako bi rekli, hladni pogon
ili zimski san

Na većini se odrazava ogledalo, šta se vani dešava . US vs Kina

Isto tako i BDI situacija. Tehnički na rubu, pa se svi lagano nadaju da će okrenuti gore, a ne….

stvarno mi niste jasni vi koji zivite okruzeni tratincicama. situacija je trenutno sve samo ne tako blistava. ako se tek baci pogled na outlook, ona je jos i manje mjesta za optimizam. vozarine su tu di jesu i nisu isle gore jer ocito da vec na terenu dolazi to pada potraznje sto sluzbena statistika kroz promjene u rastu bdp-a nije zabiljezila vec ce tek biti vidljivo u narednim kvartalima. a cijena dionice je tu di je jer ju je jedan dionicar skupa sa svojim sljedbenicima, van ikakve tržišne logike digao do nerealnih razina. da njega nije bilo prva brojka ne bi bila 3 nego vrlo vjerojatno 1.

Gospodo, zašto neće nitko?
Pa zato što ne kupujete vec samo čekate!
Da bi dionica rasla morate kupovati, a ne cekati ili jos gore rasprodavati

Tko kaže da se ne kupuje. Po bidu naravno. A ti bi sad malo zaradio od nas naivaca.

Sokrat: Vidiš li prijatelju ona tri čobana? Sve dok oni mogu da nadglasavaju mene i Platona i uslijed toga da donose odluke, ja u demokraciju ne vjerujem.

Gospodo, zašto neće nitko?
Pa zato što ne kupujete vec samo čekate!
Da bi dionica rasla morate kupovati, a ne cekati ili jos gore rasprodavati

pa valjda je netko i kupio ovih milju komada 😉

Milsim da je prosijek ulaska gospodina IB tu negdje oko 300 kn.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

New Report

Close