Nisam vidio komentar iznad, onda su ga valjda zaboravili skinuti, jer na popisu dionica koje su u segmentu promatranja ATPL više nema.
@forumas,
nešto im na ZSE ne štima, očito.
@forumas,
postalo je pravilo da kad krene cijena dionice polako prema gore, rast se zatuče u korijenu velikim nalozima na prodaji, pozicioniranim dovoljno daleko da se ne dohvate, a ljudi se počnu gurati ispred njih, tako da ne bih rekao da se radi o posljedici žutog trokutića. Možda je danas bila iznimka ovo iskrcavanje po bidu i posljedica trokutića, no možda je dio iste strategije.
Makalu,
Isprika, izgleda da je cijena dionica bila cca 4milje kn.
Baš su fino iskeširali
Ove cijene ATPL cca 316 kn, su bile i 22-24.veljače 2017.
Tad je CO prodao u dvije OTC transakcije 53.000 dionica po 285 kn.
Nadam se da će i ovaj put biti slicno, ali svih 74.174 komada.
Volim optimiste. Zato sam se ih ja riješio skoro prije godinu dana za 670kn.
[/quote]
Savršeno, sad ponovo kupiš na ovim razinama i prodaš 2020 na 900. >Dvaput je dvaput.
Clarksons Platou Securities analysts calls ‘new dawn’ for shipping stocks in 2019
Clarksons Platou Securities called a new dawn for shipping equities in 2019, tipping stocks to recover from a year in which Donald Trump’s trade war with China dented pricing. It comes as analysts led by Frode Morkedal believe the arrival of IMO 2020 rules, coupled with orderbooks at the lowest in around two decades, could make this year when the stars align for the industry.
https://www.tradewindsnews.com/finance/1665075/clarksons-platou-securities-analysts-calls-new-dawn-for-shipping-stocks-in-2019
[/quote]
Savršeno, sad ponovo kupiš na ovim razinama i prodaš 2020 na 900. >Dvaput je dvaput.
[/quote]
Ma sve se moze napisati, švašta papir, tj, forum trpi….. kolega ima nos pa je prodao tih 10 komada bas po max vrijednosti,,, tako cca po 699 bas te koje je kupio po 90 🙂 kad nitko nije htio :))))). mozes misliti, ali ako covjeka veseli nek pise sta hoce :)). Unazad mozes pisati bajke i romane 🙂
Evo malo i pregleda tržišta na kojem djeluje ATPL.
2019 Prospects are Rosy for the Handy-Supramax Bulker Segment
Da li se konačno skinuo veo sa skrbničkih računa? Da vidimo i taj pogled.