Umjesto da trezorom brane cijenu i pokažu zube opet se rade krivi potezi i baca lova
u bunar. Pitam se ima li najveći dioničar ikakva utjecaja u ovoj firmi.
Zasto mislis da bi Atlanska trebala braniti cjenu na burzi?
Uprava treba brinuti za pozitivno poslovanje a ne za cjenu na burzi.
Cjena na burzi nema nikakve veze sa fundamentalnom vrijednosti kompanije.
I na ovu novost, daleko najbolju u ovoj godini, dionica rokne 7% down. Prestasno, bas me zanima hoce li regulator i dalje spavati zimskim snom?
[/quote]
a regulator bi tu trebao reći? Zaustavite Reut… prodaju!
Ovo su sad interseantne razine za ulaz. Barem za mene počinju biti.
Nekako mi izgleda da se u zaleđu dogovara cijena nekih trgovinskih paketa, oko 330-340-345
Zadnji prekrcaj od 10000 komada je išao na 340 – 350, pa tako očekujem i sada..
Solidno se tuče po bidu. Al ispod ovih cjenovnih razina ne idemo. Već smo treći puta udarili u ovo nazovimo dno ..
Koja je burzovna oznaka dionice Luka Dubrovnik d.d.?
našao sam ih na SKDDu kao LKDU, ali nema dodatnih informacija, koliko sam shvatio oni su koncesionar i lučke uprave u Dubrovniku, svakako zanimljivo ulaganje
Molim vas informirajte se kod nekog domaćeg što se događa.
Što će Atpl-u 7% dionica luke u kojoj je grad Dubrovnik većinski vlasnik. Nije valjda da brodovi atlantske tu dolaze u dok pa će imati povoljnije aranžmane? Ne dolaze. Ah da, tu su dobre plaće pa se ekipa može fino prebaciti u “sigurnu luku” ako zatreba. I ti sve fino sa vašim novcima. Ponavljam pitanje, jeste li vi dobili ista od božićnica što ih oni dijele?? 🙂
zašto mi je post obrisan?
napisao sam da grad Dubrovnik nije većinski nego ima 48%, i evo članak na intervju s novim direktorom
https://dubrovacki.slobodnadalmacija.hr/vijesti/turizam-i-gospodarstvo/clanak/id/542934/zeljko-raguz-novi-predsjednik-uprave-luke-dubrovnik