Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Američki fond koji je izletio iz TOP10 nasilno prodaje, drugih većih prodavatelja više manje nema
A o kojem fondu se radi? I kako znamo da on prodaje?
Izletio je iz TOP 10 jer ga je SZAIF izgurao…
Skriven je iza skrbničkih računa, vide se promjene u knjizi dioničara, ista štorija ko sa RIVP
Nije ista priča jer su u RIVP branili cijenu kupnjom u trezor, a čak su i članovi uprave to radili što je najbolji signal da je sa firmom sve ok. Ovima ovdje to ne pada na pamet ali su se poćastili izdašnom božićnicom.
I to je neki signal. Ako je cijena i trend ogledalo stanja onda su mogli podijelit najviše 100 kuna.
Naziv tog američkog fonda se vidi u godišnjem Revidiranom FI za 2017.
Zaba skrbnicki 17.700
Stanje 30.11.2018.
usporedba s RIVP se odnosi na nasilni izlazak iz dionice
imate li neki članak o visini božićnica ili se to odnosi na ovu proslavu 63. rođendana?
@bonjour_ad
imate li neki članak o visini božićnica ili se to odnosi na ovu proslavu 63. rođendana?
Tu ti je negdje na forumu ta informacija. Ne vjerujem da se tu laže.
@bonjour_ad
[/quote]
Oprosti mi, ali ja ne vidim nigdje, jedino komentar trutha na prethodnoj stranici gdje pita ima li božićnice, i odgovor chiefa24 – bila je božićnica 5000kn, vjerojatno aludirajući na novu poreznu mjeru. Imaš li ti više saznanja ili?Iskreno me zanima
@bonjour_ad
[/quote]
Oprosti mi, ali ja ne vidim nigdje, jedino komentar trutha na prethodnoj stranici gdje pita ima li božićnice, i odgovor chiefa24 – bila je božićnica 5000kn, vjerojatno aludirajući na novu poreznu mjeru. Imaš li ti više saznanja ili?Iskreno me zanima
[/quote]
takvu informaciju mozes dobiti samo od insidera kakvih je ovdje poprilicno i znaju puno lipih stvari samo ne smiju kazati ili ne daj boze da se otkriju
Zanimljivo je zašto na web stranici Oldendorff-a ne piše da su panamax
City of Dubrovnik 75.100 dwt i
supramax-a blizanci
AP Drzic 53.500 dwt
AP Sveti vlaho 53.500 dwt
u njihovom vlasništvu?
A vode se u floti AP.
Moguće je da ih je AP kupila od njih.
e to bi bio dosljedan potez na tragu uprave prodaj za 1 kupi za 2
I na ovu novost, daleko najbolju u ovoj godini, dionica rokne 7% down. Prestasno, bas me zanima hoce li regulator i dalje spavati zimskim snom?
Umjesto da trezorom brane cijenu i pokažu zube opet se rade krivi potezi i baca lova
u bunar. Pitam se ima li najveći dioničar ikakva utjecaja u ovoj firmi.