ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 03:03
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Američki fond je prije 1.12.imao 17.700 komada. Dok je bio u TOP 10.
Koliko sad ima?

Američki fond koji je izletio iz TOP10 nasilno prodaje, drugih većih prodavatelja više manje nema

A o kojem fondu se radi? I kako znamo da on prodaje?
Izletio je iz TOP 10 jer ga je SZAIF izgurao…

Skriven je iza skrbničkih računa, vide se promjene u knjizi dioničara, ista štorija ko sa RIVP

Skriven je iza skrbničkih računa, vide se promjene u knjizi dioničara, ista štorija ko sa RIVP

Nije ista priča jer su u RIVP branili cijenu kupnjom u trezor, a čak su i članovi uprave to radili što je najbolji signal da je sa firmom sve ok. Ovima ovdje to ne pada na pamet ali su se poćastili izdašnom božićnicom.
I to je neki signal. Ako je cijena i trend ogledalo stanja onda su mogli podijelit najviše 100 kuna.

Sokrat: Vidiš li prijatelju ona tri čobana? Sve dok oni mogu da nadglasavaju mene i Platona i uslijed toga da donose odluke, ja u demokraciju ne vjerujem.

Naziv tog američkog fonda se vidi u godišnjem Revidiranom FI za 2017.
Zaba skrbnicki 17.700
Stanje 30.11.2018.

@bonjour_ad

usporedba s RIVP se odnosi na nasilni izlazak iz dionice

imate li neki članak o visini božićnica ili se to odnosi na ovu proslavu 63. rođendana?

@bonjour_ad

imate li neki članak o visini božićnica ili se to odnosi na ovu proslavu 63. rođendana?

Tu ti je negdje na forumu ta informacija. Ne vjerujem da se tu laže.

Sokrat: Vidiš li prijatelju ona tri čobana? Sve dok oni mogu da nadglasavaju mene i Platona i uslijed toga da donose odluke, ja u demokraciju ne vjerujem.

Atlantska plovidba izlicitirala najveću cijenu za dionice Luke Dubrovnik

@bonjour_ad

[/quote]

Oprosti mi, ali ja ne vidim nigdje, jedino komentar trutha na prethodnoj stranici gdje pita ima li božićnice, i odgovor chiefa24 – bila je božićnica 5000kn, vjerojatno aludirajući na novu poreznu mjeru. Imaš li ti više saznanja ili?Iskreno me zanima

@bonjour_ad

[/quote]

Oprosti mi, ali ja ne vidim nigdje, jedino komentar trutha na prethodnoj stranici gdje pita ima li božićnice, i odgovor chiefa24 – bila je božićnica 5000kn, vjerojatno aludirajući na novu poreznu mjeru. Imaš li ti više saznanja ili?Iskreno me zanima
[/quote]

takvu informaciju mozes dobiti samo od insidera kakvih je ovdje poprilicno i znaju puno lipih stvari samo ne smiju kazati ili ne daj boze da se otkriju

Zanimljivo je zašto na web stranici Oldendorff-a ne piše da su panamax
City of Dubrovnik 75.100 dwt i
supramax-a blizanci
AP Drzic 53.500 dwt
AP Sveti vlaho 53.500 dwt
u njihovom vlasništvu?
A vode se u floti AP.
Moguće je da ih je AP kupila od njih.

e to bi bio dosljedan potez na tragu uprave prodaj za 1 kupi za 2

Atlantska plovidba izlicitirala najveću cijenu za dionice Luke Dubrovnik

I na ovu novost, daleko najbolju u ovoj godini, dionica rokne 7% down. Prestasno, bas me zanima hoce li regulator i dalje spavati zimskim snom?

Umjesto da trezorom brane cijenu i pokažu zube opet se rade krivi potezi i baca lova
u bunar. Pitam se ima li najveći dioničar ikakva utjecaja u ovoj firmi.

New Report

Close