Jučer su vani bili brutalni padovi. Vidjet ćemo je li to bilo jednokratno ili je to početak negativnog trenda obzirom da se sve više piše o novoj recesiji jer da nitko ne vjeruje da će se USA i Kina uspjeti dogovoriti.
a čuj, šta oni vani znaju šta je recesija, nisu nam ni do malog prsta… neka dođu na ZSE pa da vide iz prve ruke kako to izgleda kad traje preko 10 godina 🙂
To da CO želi u potpunosti van iz ATPL je samo varka Mlinarića Marka.
No ako netko želi vjerovati u to, lijepo na poziciju 300+ i strpljivo čekati…
jučer +7% trenutno +7 di je tome kraj?
nadam se da neće neki zamjeriti na malo vedrine na temi?
zar nije bilo dovoljno NEvedrine ove godine?
evo da malo razblažim vedrinu napisat ću da je volumen "mali" pa tko zna ….
+ ima još CO municije ali i svakom danom manje iako ako se interes za dry bulk poveća
mogli bi se neki procesi značajno intenzivirati?
kad se rješimo osiguravatelja koji ne voli rizik trebalo bi zasjati sunce barem na neko vrijeme
možda griješim,nebi bilo…
Istopilo se -šteta
Koliko ja vidim zadnja cijena 427 kn. Jučerašnja 409 kn. Lijep rast. Trenutno mi paše i rast i pad.
jučer +7% trenutno +7 di je tome kraj?
nadam se da neće neki zamjeriti na malo vedrine na temi?
zar nije bilo dovoljno NEvedrine ove godine?
evo da malo razblažim vedrinu napisat ću da je volumen "mali" pa tko zna ….
+ ima još CO municije ali i svakom danom manje iako ako se interes za dry bulk poveća
mogli bi se neki procesi značajno intenzivirati?
kad se rješimo osiguravatelja koji ne voli rizik trebalo bi zasjati sunce barem na neko vrijeme
možda griješim,nebi bilo…
Istopilo se -šteta
[/quote]
Kaj se istopilo?
Ima tu više potentnih ulagača sa nemalim apetitima.
Mislim da to nije tocno jer bi u suprotnom semafor bio u zelenom na ovoj razini BDI. Strogo kontrolirana dionica sa teznjom da male dionicare prevedu zedne preko vode, rukovode se iscrpljivanjem.
Mislim da to nije tocno jer bi u suprotnom semafor bio u zelenom na ovoj razini BDI. Strogo kontrolirana dionica sa teznjom da male dionicare prevedu zedne preko vode, rukovode se iscrpljivanjem.
[/quote]
Gluposti…
CO je prije pocetka prodaje 2016.imalp 148.349 dionica a sad ima
74.174 dionice.
Točno 50%, u komad.
.
ima li bozicnice u ap ?
CO je prije pocetka prodaje 2016.imalp 148.349 dionica a sad ima
74.174 dionice.
Točno 50%, u komad.
.
Čudi me da nisu zadržali 51% radi kontrole i prevlasti:))
Inače skoro jedna od najpotentnijih dionica, a sada niti se trguje niti se previše komentira, niti cijena ide gore unatoč rastu Bdi-a?
Ali znamo kako to tu ide, pada mjesecima a poraste u par sati, da ne kažemo minuta.