ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 10:06
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
16.905
345
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nije samo jedan kupac u igri, vec je bar 2 jaca i puno malih. Bilbija nije kupovao zadnjih mjesec dana jer je sef NO firme i mora slati obavijesti, a kazne su rigorozne ako ne posalje. Prije par dana je proslo cca 10 000 komada, a do sada nije dosla obavijest.

Manje je posla poslati obavijest nego pisati po forumu. Nije to nego očito nešto ili netko drugi. Nema on snage za zagospodariti ovdje. Gospari su bili i ostati će gazde bilo kako bilo. Nije se rodio taj koji će njima zapovijedati. Nema šanse. Netko je očito pokupio Bilbiji dionice ispred nosa samo da ih ne uzme on.

Sokrat: Vidiš li prijatelju ona tri čobana? Sve dok oni mogu da nadglasavaju mene i Platona i uslijed toga da donose odluke, ja u demokraciju ne vjerujem.

Zna li netko koliko je ostalo stanova, poslovnih prostora i parkirnih mjesta za prodaju u Atlant poslovnom centru?

Nije samo jedan kupac u igri, vec je bar 2 jaca i puno malih. Bilbija nije kupovao zadnjih mjesec dana jer je sef NO firme i mora slati obavijesti, a kazne su rigorozne ako ne posalje. Prije par dana je proslo cca 10 000 komada, a do sada nije dosla obavijest.

Manje je posla poslati obavijest nego pisati po forumu. Nije to nego očito nešto ili netko drugi. Nema on snage za zagospodariti ovdje. Gospari su bili i ostati će gazde bilo kako bilo. Nije se rodio taj koji će njima zapovijedati. Nema šanse. Netko je očito pokupio Bilbiji dionice ispred nosa samo da ih ne uzme on.
[/quote]

Ne bi ja to tako baš gledao. Mislim da ulazi još minimalno jedan ili dva jaka investitora što je super za dionicu. Do sada su najviše prigovarali da samo Bilbija drži ovu dionicu, a evo sada smo dobili potvrdu da ih ima još osim njega.

Zna li netko koliko je ostalo stanova, poslovnih prostora i parkirnih mjesta za prodaju u Atlant poslovnom centru?

Mislim da nisu mogli pogoditi bolji trenutak za ovaj projekt jer se upravo, as we speak, događa novi nekretninski boom kao 2005-2007, a cijene rastu još i brže i više nego prije

APC je vec izgrađena zgrada, na to sam mislio.

Vaš link …
Evo sad je još i šamaraju i ismijavaju.

Sokrat: Vidiš li prijatelju ona tri čobana? Sve dok oni mogu da nadglasavaju mene i Platona i uslijed toga da donose odluke, ja u demokraciju ne vjerujem.

ma kakvih 400, ima ovdje još ohoho za prekrcaj na 355 kn

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Vaš link …
Isprak krivog naslova. Naslov bi trebao biti: Atlantska u fokusu dva ulagača

Ovaj skrbnički Zabe je CROS?

Da.

Oni zakolju svaku dionicu na kojoj počnu prodavati. I to rade često puta bez ikakvih jasnih kriterija. Kod ATPl to već traje godinama. Ne mogu i necu tvrditi ništa, pogotovo neću za ATPL, jer ne znam, al na nekim drugim ulaganjima bih rekao da na njihove prodaje treba gledati doslovno – kao na priliku.

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ATPL_stjecanje_otpustanje_2018__3011201894532.pdf

Evo da se nadovežemo na kolegu DonJuana

New Report

Close