ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ha ha ovo postaje zabavno. I.B. kupio kartu ya Club, za nekoliko desetaka milijuna kuna….Pa da je ostavio novce u RIVP I uzimao dividend dobio bi vise od 100 000 kuna mjesecno…Bilbija je u Nadzornom Odboru a ne Upravi i nema 30000 kuna naknade mjesecno.A gdje pise da je dobio stanove….Ma koje budalastine, nema ovo vise smisla.

…Btw. Ja nista nisam propustio, nikakve veze nisam imao sa Atlantskom ni prije, niti kasnije. Ja sam samo špekulant/trader koji je tada zaradio na ATPL i koji je prodao dionice po 3800/3850 kn i vise se nikad nisam vratio u ATPL. Treba dokaz?…

…Da, svaka cast, prodali ste ATPL bas na peaku na 3850 kn, ali da, vi ste gospodin pametni pa ste znali da je to peak…

Evo i ovo pa da se malo maknem sa teme, jer će neki zbog mene dobiti slom živaca kako vidim. Ja sam tih dana rasprodavao cijeli portfelj, a po kojoj cijeni je otišla ATPL između ostalih, evo pa gledajte.
Lp

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Mislio sam da sam pametan ali uistinu više mi ništa nije jasno?!
Čovjek danas zaradio 9 000 000 kuna u sekund jer je netko dignuo cijenu cca 45 kn. Pa nisu loše prošli ovi sa desetak komada. Dobili 450 kuna, taman da plate internet i mogućnost pisanja po poslovnom.
Svakom po nešto.

Da se pohvalim. Od onih 20 komada kupljenih po 330 kuna, mojih je 10. I da, sad imam i za internet i još neke sitnice. 🙂

…Btw. Ja nista nisam propustio, nikakve veze nisam imao sa Atlantskom ni prije, niti kasnije. Ja sam samo špekulant/trader koji je tada zaradio na ATPL i koji je prodao dionice po 3800/3850 kn i vise se nikad nisam vratio u ATPL. Treba dokaz?…

…Da, svaka cast, prodali ste ATPL bas na peaku na 3850 kn, ali da, vi ste gospodin pametni pa ste znali da je to peak…

Evo i ovo pa da se malo maknem sa teme, jer će neki zbog mene dobiti slom živaca kako vidim. Ja sam tih dana rasprodavao cijeli portfelj, a po kojoj cijeni je otišla ATPL između ostalih, evo pa gledajte.
Lp

[/quote] To nije nikakav dokaz. Imam i ja prodaje na vrhuncima jer sam bio aktivan sudionik… problem je ako si opet kupio recimo na 3500…

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

kaže jedan kolega ovdje, da citiram: “gdje to piše da je dobio (ili da će dobiti) stan?”
hahah pa vi ste kolega stvarno naivčina, da oprostite. Još najbolje da piše na papiru. Pa gdje vi mislite da živimo, Danska, Švedska?

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

američani ubacili ove godine djeda mraza prije svih

Gotovina bolji izbor od dionica

Vezano za ono što sam pisao neki dan za upravu i koliko su oni marili za zaposlenike i za dioničare u najboljim danima, te koliko ih je briga za vas dioničare inače.

Dakle, odluka društva ATPL/uprave koja kaže slijedeće:

– Ako je ukupna godišnja dobit 3% temeljnog kapitala (prije oporezivanja naravno) upravi ide 1% dobiti
– Ako je ukupna godišnja dobit iznad 3% do 5% temeljnog kapitala (prije oporezivanja) upravi ide 2% dobiti
– Ako je ukupna godišnja dobit iznad 5% do 7% temeljnog kapitala (prije oporezivanja) upravi ide 3% dobiti
– Ako je ukupna godišnja dobit iznad 7% temeljnog kapitala (prije oporezivanja) upravi ide 4% dobiti

Šta mislite, jel i dalje vidite sebe tu kako dijelite kolače zajedno sa njima, ako ih ikad više bude!?

nije ti baš vjerodostojan dokaz..nazoveš prilog ‘uprava – udio u dobiti ATPL’ i to bi kao trebalo biti vjerodostono?!?

Pasivan jači igrač… cijena dole. Tako je to na ZSE. Možda mu šune u nekom trenutku, za sad ništa. A momentum je bio dobar, čovjeka bilo nije i ode cijena dole. ZSE 🙂

Pjesnik,
a zašto bi ? ako još sakuplja, zašto bi probijao 400

Skupljao je i pred mjesec i pol dana pa je poderao s 300 na 470?

Nije samo jedan kupac u igri, vec je bar 2 jaca i puno malih. Bilbija nije kupovao zadnjih mjesec dana jer je sef NO firme i mora slati obavijesti, a kazne su rigorozne ako ne posalje. Prije par dana je proslo cca 10 000 komada, a do sada nije dosla obavijest.

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ATPL_stjecanje_otpustanje_2018__26112018103244.pdf

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close