ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znači, firma jedva održava nulu u poslovanju, vozarine nedovoljne i trenutno solidno padaju, 2 od top 10 dioničara rasprodaju, burze vani postale ozbiljno nestabilne i vi se i dalje držite svoje priče kao pijan plota i uvjeravate sve ostale da je sve ruzicasto. stvarno klasa optimist, mora se priznati.

Ja sam bio dioničar kada se dijelila dividenda i mogu reći da je bila prilično velika u to vrijeme ekspanzije prije 8-10 godina. Čak su nakon što je uveden porez na dividendu dijelili i dionice, mislim 2 za deset ili tako nekako. Uglavnom, čuo sam se s njima par puta i uglavnom samo pozitivna iskustva sa gosparima.
Mirno more svima i pozdrav sa palube!

zadnji put se djelila dividenda pradavne 2008. i bilo je 50 kn po dionici + 1 dionica na svakih 12 ili 15 neka me netko ispravi ako je krivo.vidim sad ima se suske za opet neke nove zgrade a za drugo se nema

Sad ste imali priliku biti general prije bitke i u bitci, ali očito je to previše za vas.

nije ništa previše za mene…vama je ionako dobro sve što uprava i NO rade…pa onda nema ionako smisla…jel tako?
vi zadovoljni…kažem ja…da ovi objave da se sutra prebacuju na prodaju uredskog materijala…vi bi isto bili zadovoljni…i ne bi vam to ništa smetalo…
kad se nešto prodaje, dioničari ne znaju po koliko se prodaje…kad se kupuje…isto tako ne zna se po koliko se kupuje….itd…
na horizontu nema naznaka da će biti nešto bolje brodarima…ni po pitanju trgovinskog rata…ni po pitanju cijena vozarina…tako da mi je sasvim jasan potez uprave….trebaju alibi za buduće rezultate…i stavku na koju će moći svaliti loše rezultate poslovanja…investicije jel u hotelsko-stambeni kompleks…

Ja sam bio dioničar kada se dijelila dividenda i mogu reći da je bila prilično velika u to vrijeme ekspanzije prije 8-10 godina. Čak su nakon što je uveden porez na dividendu dijelili i dionice, mislim 2 za deset ili tako nekako. Uglavnom, čuo sam se s njima par puta i uglavnom samo pozitivna iskustva sa gosparima.

zadnji put se djelila dividenda pradavne 2008. i bilo je 50 kn po dionici + 1 dionica na svakih 12 ili 15 neka me netko ispravi ako je krivo.vidim sad ima se suske za opet neke nove zgrade a za drugo se nema
[/quote]

Polako kolega, sada je vrijeme akumulacije i cuvanja imovine za crne dane. Mozda kapne neka divka kada prodaju stanove. To je jedini (legalni) nacin da najveci dionicar vrati dio investicije za sada s obzirom na likvidnost na zse i ovoj dionici. Ali i to ce se promijeniti s vremenom jer kada poraste cijena porast ce i likvidnost.
Mislim da je bila 1 dionica na svakih 12 kada je bila divka, ali je onda cijena dionice bila oko 1100 – 1200 kn.
Ne znam koliko jos imaju dionica u trezoru, ali to je dobra fora koju koristi i Valamar, da smanje isplatu cistog kesa iz firme.

Bila je dividenda i 2009.

Polako kolega, sada je vrijeme akumulacije i cuvanja imovine za crne dane.

koliko sam se tog naslusao svih ovih godina,prevedeno opet pusiona.

Sad ste imali priliku biti general prije bitke i u bitci, ali očito je to previše za vas.

nije ništa previše za mene…vama je ionako dobro sve što uprava i NO rade…pa onda nema ionako smisla…jel tako?
vi zadovoljni…kažem ja…da ovi objave da se sutra prebacuju na prodaju uredskog materijala…vi bi isto bili zadovoljni…i ne bi vam to ništa smetalo…
kad se nešto prodaje, dioničari ne znaju po koliko se prodaje…kad se kupuje…isto tako ne zna se po koliko se kupuje….itd…
na horizontu nema naznaka da će biti nešto bolje brodarima…ni po pitanju trgovinskog rata…ni po pitanju cijena vozarina…tako da mi je sasvim jasan potez uprave….trebaju alibi za buduće rezultate…i stavku na koju će moći svaliti loše rezultate poslovanja…investicije jel u hotelsko-stambeni kompleks…
[/quote]

Neke stvari na horizontu po pitanju trgovinskog rata.

Aim of Xi-Trump meeting: ‘positive outcomes’
China and the United States have agreed to work together to ensure that their state leaders’ meeting, planned for the upcoming G20 summit in Argentina, would yield “positive outcomes”, according to a statement released after a high-level talk in Washington on Wednesday.
http://www.chinadaily.com.cn/a/201811/08/WS5be3ccf4a310eff303287653.html

S&P 500 and Dow surge in best rally after midterm elections since 1982
“We believe (out of consensus) that a split Congress is the best outcome for US and global equity markets,” said Marko Kolanovic, a widely followed quantitative analyst at J.P. Morgan, in a note. “As the President cannot count on Congress or the Fed for more easing, he will need to do what is in his power to keep the economy rolling – drop the damaging trade war and turn it into a winning deal.”
https://www.google.hr/amp/s/www.cnbc.com/amp/2018/11/06/stock-futures-open-flat-as-investors-await-midterm-elections-results.html

Trump signals possible trade deal with China; ‘in no rush’ but will meet Kim Jong Un in early 2019
“We’re going to try and make a deal with China because I want to have great relationships with President Xi, as I do, and with China,” he said at a freewheeling, 1.5 hour press conference the day after the Republican Party in midterm elections lost its majority in the House to the Democratic Party, but expanded its majority in the Senate.
https://www.straitstimes.com/asia/east-asia/trump-hopes-to-meet-north-korean-leader-kim-jong-un-next-year

Trump will get China trade deal ‘very quickly’: Scaramucci
“I’ll make a very bold prediction,” said former White House Communications Director Anthony Scaramucci on FOX Business’ “Mornings with Maria” on Wednesday. “I think [Trump] gets a trade deal done very quickly.”
https://www.foxbusiness.com/politics/trump-will-get-china-trade-deal-very-quickly-scaramucci

Polako kolega, sada je vrijeme akumulacije i cuvanja imovine za crne dane.

koliko sam se tog naslusao svih ovih godina,prevedeno opet pusiona.
[/quote]

vi ocito neshvacate koja je kriza pogodila brodarstvo zadnjih godina. bilo je umijece uopce prezivjeti a vi bi sad dividendu tek nakon sto je poceo oporavak

[/quote]

imas svoju zemlju, izradis projekt za stambeno-poslovni kompleks (NE HOTEL KAO STO NEKI TRKELJAJU), dobijes sve potrebne dozvole za gradnju, prodas unaprijed trecinu stanova sto u Dubrovniku nece biti tesko i vec si isplatio investiciju. koliko ti suske treba za to? treba ti samo malo mozga kojeg vi i slicni ocito nemate jer stalno trubite po istom

tko ono kaže da se ne kupuju brodovi i da se razvija nekretninski biznis
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/BcQpJ2sUTQ48UquoItJHmQ==.pdf

Mašala, kupili brod i još objavili cijenu do u dolar. I to je velika novost. Došlo se do para negdje. Čestitke!

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

nije transparentno ,ne piše koliko je to kuna….

New Report

Close