evo Croatia iskrcala još 1870 komada. Ajde, ostalo je još samo 79546, brzo ce to…
Mozda prodaju dionice da kapare stanove u novoj zgradi 🙂
evo Croatia iskrcala još 1870 komada. Ajde, ostalo je još samo 79546, brzo ce to…
Mozda prodaju dionice da kapare stanove u novoj zgradi 🙂
Oni prodaju od 100 kn, pa se ne bih time previše opterećivao na vašem mjestu
zar stvarno mislite da će te vi kao dioničari (osim nekih) išta vidjeti/ dobiti od silnih milijuna od prodaje ili najma stanova?
gospodine Vorax pitam vas da li ste vi bili dioničar AP u godinama kad se dijelila dividenda jer koliko ja znam a znam jer sam ja bio, ja sam dobio dividendu kao i svi ostali koji su tad bili dioničari.
Hvala i lp
Dobit će novce unaprijed za stanove i apartmane, i sa tom lovom kupiti brodove.
Da, sa tom lovom će isplatitu investiciju i eventualno kupiti koji polovni brod.
Ja sam bio dioničar kada se dijelila dividenda i mogu reći da je bila prilično velika u to vrijeme ekspanzije prije 8-10 godina. Čak su nakon što je uveden porez na dividendu dijelili i dionice, mislim 2 za deset ili tako nekako. Uglavnom, čuo sam se s njima par puta i uglavnom samo pozitivna iskustva sa gosparima.
Mirno more svima i pozdrav sa palube!
Molim vas, citirajte neki svoj post s teme Atlantske plovidbe od prije četiri godine, u kojem ste upravi predlagali prodaju brodova i zadržavanje hotela.
zašto bi ja upravi bilo što predlagao? pa ne sjedim ja u upravi ili NO…opaska je na to da su vukli krive poteze onda…a vuku ih i danas….
uprava i NO su ti koji su imali uvid u poslovanje…a i trebali bi biti neki stručnjaci tamo…koji bi trebali znati procijeniti situaciju…
Molim vas, citirajte neki svoj post s teme Atlantske plovidbe od prije četiri godine, u kojem ste upravi predlagali prodaju brodova i zadržavanje hotela.
zašto bi ja upravi bilo što predlagao? pa ne sjedim ja u upravi ili NO…opaska je na to da su vukli krive poteze onda…a vuku ih i danas….
uprava i NO su ti koji su imali uvid u poslovanje…a i trebali bi biti neki stručnjaci tamo…koji bi trebali znati procijeniti situaciju…
[/quote]
Koji su to danas krivi potezi Uprave, a koje bi poteze, po vama, trebala vući?
[/quote]
Glavno da ste vi gospodine marcipan pametni i da bi vi vukli bolje poteze. Upravo kao što ste rekli, znali su procijeniti situaciju i u to nepovoljno vrijeme da ostanu likvidni i smanje dugove prodali su hotele za dobre novce a prodavali su i brodove koje su zatim uzeli u bareboat charter (prosurfajte malo po AP web stranici) i ponovno snjima radili i imali kakav takav cash flow da mogu normalmo poslovati i redovno isplačivati plaće pomorcima i zaposlenicima. Sigurno nebi bili prodavali ni hotele ni brodove da ih banke nisu stisnule i da nisu bili prisiljeni. Uz sve to ostali su likvidni i nisu dilutirali dionice na sreću svih dioničara društva. Mislim da je to samo može biti za pohvalu upravi.
Hvala i lp
Koji su to danas krivi potezi Uprave, a koje bi poteze, po vama, trebala vući?
Kad mi ATPl plati…onoliko koliko plaća svojim članovima uprave i NO…onda stavim ovdje na forum…da bude transparentno…
Nego…što se događa s cijenama vozarina? gdje je ekipica pobjegla? ništa se ne stavlja i ne lijepi na BDI temi….
Kad mi ATPl plati…onoliko koliko plaća svojim članovima uprave i NO…onda stavim ovdje na forum…da bude transparentno…
[/quote]
Sad ste imali priliku biti general prije bitke i u bitci, ali očito je to previše za vas.