ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.12.2024. u 05:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
42,36
15.420
364
42,30
44,50
-0,47%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

evo Croatia iskrcala još 1870 komada. Ajde, ostalo je još samo 79546, brzo ce to…
Mozda prodaju dionice da kapare stanove u novoj zgradi 🙂

evo Croatia iskrcala još 1870 komada. Ajde, ostalo je još samo 79546, brzo ce to…
Mozda prodaju dionice da kapare stanove u novoj zgradi 🙂

Oni prodaju od 100 kn, pa se ne bih time previše opterećivao na vašem mjestu

zar stvarno mislite da će te vi kao dioničari (osim nekih) išta vidjeti/ dobiti od silnih milijuna od prodaje ili najma stanova?

gospodine Vorax pitam vas da li ste vi bili dioničar AP u godinama kad se dijelila dividenda jer koliko ja znam a znam jer sam ja bio, ja sam dobio dividendu kao i svi ostali koji su tad bili dioničari.
Hvala i lp

Jel to Croatia opet sama sebi ruši cijenu?

Dobit će novce unaprijed za stanove i apartmane, i sa tom lovom kupiti brodove.

Da, sa tom lovom će isplatitu investiciju i eventualno kupiti koji polovni brod.

Ja sam bio dioničar kada se dijelila dividenda i mogu reći da je bila prilično velika u to vrijeme ekspanzije prije 8-10 godina. Čak su nakon što je uveden porez na dividendu dijelili i dionice, mislim 2 za deset ili tako nekako. Uglavnom, čuo sam se s njima par puta i uglavnom samo pozitivna iskustva sa gosparima.
Mirno more svima i pozdrav sa palube!

Molim vas, citirajte neki svoj post s teme Atlantske plovidbe od prije četiri godine, u kojem ste upravi predlagali prodaju brodova i zadržavanje hotela.

zašto bi ja upravi bilo što predlagao? pa ne sjedim ja u upravi ili NO…opaska je na to da su vukli krive poteze onda…a vuku ih i danas….
uprava i NO su ti koji su imali uvid u poslovanje…a i trebali bi biti neki stručnjaci tamo…koji bi trebali znati procijeniti situaciju…

Molim vas, citirajte neki svoj post s teme Atlantske plovidbe od prije četiri godine, u kojem ste upravi predlagali prodaju brodova i zadržavanje hotela.

zašto bi ja upravi bilo što predlagao? pa ne sjedim ja u upravi ili NO…opaska je na to da su vukli krive poteze onda…a vuku ih i danas….
uprava i NO su ti koji su imali uvid u poslovanje…a i trebali bi biti neki stručnjaci tamo…koji bi trebali znati procijeniti situaciju…
[/quote]

Koji su to danas krivi potezi Uprave, a koje bi poteze, po vama, trebala vući?

[/quote]

Glavno da ste vi gospodine marcipan pametni i da bi vi vukli bolje poteze. Upravo kao što ste rekli, znali su procijeniti situaciju i u to nepovoljno vrijeme da ostanu likvidni i smanje dugove prodali su hotele za dobre novce a prodavali su i brodove koje su zatim uzeli u bareboat charter (prosurfajte malo po AP web stranici) i ponovno snjima radili i imali kakav takav cash flow da mogu normalmo poslovati i redovno isplačivati plaće pomorcima i zaposlenicima. Sigurno nebi bili prodavali ni hotele ni brodove da ih banke nisu stisnule i da nisu bili prisiljeni. Uz sve to ostali su likvidni i nisu dilutirali dionice na sreću svih dioničara društva. Mislim da je to samo može biti za pohvalu upravi.

Hvala i lp

Kad mi ATPl plati…onoliko koliko plaća svojim članovima uprave i NO…onda stavim ovdje na forum…da bude transparentno…

Nego…što se događa s cijenama vozarina? gdje je ekipica pobjegla? ništa se ne stavlja i ne lijepi na BDI temi….

Kad mi ATPl plati…onoliko koliko plaća svojim članovima uprave i NO…onda stavim ovdje na forum…da bude transparentno…
[/quote]

Sad ste imali priliku biti general prije bitke i u bitci, ali očito je to previše za vas.

New Report

Close