ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pažnja: AP Sveti Vlaho je Supramax…a kolika je ugovorena vozarina…
Ima i Panamaxa u floti…tu se vozarine kreću bliže 20.000$…pa vi računajte…😀

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

Evo friške robe

2018-10-16
PERIOD
'AP Sveti Vlaho' 2009 53529 dwt dely Mississippi River 19/22 Oct min 4/abt 6 months redel worldwide $15,500 – Meadway –

Nije da ne vjerujem, ali bilo bi u redu da staviš link. Ovako ispada druk bez dokaza.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

To je bar 4k $ dnevno zarade po brodu… godisnje 9-10 mil. Kn 🙂 ako je tako …. šta kažete treba dokapitalizacija ahahhahah

U petak je kupovao skrbnički rbr. 8 i to 1345 komada, a prodaje rbr. 10.
Kod Bilbije nema promjene.

U petak je u 169 transakcija protrgovano 2.568 komada:
Vaš link …

Dakle ne stoje tvrdnje da je samo jedan kupac u điru.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

U petak je kupovao skrbnički rbr. 8 i to 1345 komada, a prodaje rbr. 10.
Kod Bilbije nema promjene.

U petak je u 169 transakcija protrgovano 2.568 komada:
Vaš link …

Dakle ne stoje tvrdnje da je samo jedan kupac u điru.

To sto je neko u jednom danu napumpao cjenu ne znaci nista. Kao sto i sami vidite trend je i dalje prema dolje. Sa 460 na 440 u 2 dana ako nastavi tom brzinom vrlo brzo ce tamo di je i bila.

Opravdana vjera Igora Bilbije u Atlantsku plovidbu

Pozdrav s pučine!

Kupuje se još jedan bulk?

Zanimljivo da je promet opet oko 900 tis. kuna, a cijena nije skočila 48%.

Očito da je nekome ova cijena super za iskrcavanje.

Još uvijek je to jako slabi promet.

Stvarno ko da kupuju samo dva do tri kupca.

Mislim da smo na dobrom putu jer smo s jednog velikog kupca vec dosli do 2-3 velika sto je za hrv. trziste super. Da je bar na ostalim dionicama po 2-3 velika kupca nitko ne bi bio sretniji od mene.

Pozdrav s pučine!

Da cujemo sad kvazi znalce koji svaki dan najavljuju da ce dokapitalizacija biti sutra…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Kupuje se još jedan bulk?

Samo nek se razduže sa bankama… pa lako za nove bulkove, ako bude viška $$ nakon razduživanja umjesto divke neka kupuju koliko god treba

Pozdrav s pučine!

Po meni je clanak zelja najveceg dionicara da firma bude transparentnija prema ulagacima, te prema malim dionicarima, sto svakako pozdravljam. Svakako treba skinuti kapu kolegi Bilbiji na hrabrosti da izadje iz anonimnosti, jer vecina ljudi do jucer i danas nije znala ni kako covjek izgleda. U svakom slucaju simpaticna mi je to firma i jos se sjecam kako su me prije desetak godina zvali iz tajnistva firme zbog dividende, te su svim donicarima slali na adresu interno glasilo Atlant, pa tko voli brodove mogao je listati casopis. Pitam vas, pa tko to jos radi danas? Mislim da sve crnjake i drukere treba ignorirati jer je stanje u firmi dobro i bit ce sve bolje, a cijena dionice ce organski rasti kako bude raslo poslovanje firme. Mirno more svima i ugodna plovidba!

New Report

Close