Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Biće veselja ako počne Croatia osiguranje prodavati
daj mi molim te reci zasto bi CROS prodavao?
ton: ” Biće veselja ako počne Croatia osiguranje prodavati ” daj mi molim te reci zasto bi CROS prodavao?
Poslovna politika CROS-a(i zakon o osiguranju koji im dirigira razinu ukupnih ulaganja u udjele drugih poduzeća).Postoji mogućnost da proda ali ne tako skoro.
ton: ” Biće veselja ako počne Croatia osiguranje prodavati ” daj mi molim te reci zasto bi CROS prodavao?
valjda da isplati odštete s osnove osiguranja od odgovornosti fond menadžera
[lol]
vipy: ” ton: ” Biće veselja ako počne Croatia osiguranje prodavati ” daj mi molim te reci zasto bi CROS prodavao? ” valjda da isplati odštete s osnove osiguranja od odgovornosti fond menadžera [lol]
ne, već zbog toga što,navodno,može imati maksimalno 1% udjela nekog drugog poduzeća ili 5% ukupno uloženih sredstava. Navodno propisi tako nalažu
Gledajući atlantsku i ostale top hrvatske dionice čini mi se da je posrijedi koordinirana akcija
nekoliko fondova da se cijene svih top dionica svedu na niže vrijednosti, time se otresu svi paničari
i “novokomponovani” te osiguraju dobre startne pozicije za godišnji izvještaj 2008.
Moš mislit krize….pad od 5-8% uz 15 milja prometa kao u najboljim danima.
Fondovi namjerno puše 10% i prodaju da bi onda to isto kupili uz naravno sve ono što im uleti od
paničara.
Sranje bi bilo da atlantska padne 5% uz promet recimo cca. 100k što bi značilo da ju nitko ne želi kupiti.
Gledajući atlantsku i ostale top hrvatske dionice čini mi se da je posrijedi koordinirana akcija
nekoliko fondova da se cijene svih top dionica svedu na niže vrijednosti, time se otresu svi paničari
i “novokomponovani” te osiguraju dobre startne pozicije za godišnji izvještaj 2008.
Moš mislit krize….pad od 5-8% uz 15 milja prometa kao u najboljim danima.
Fondovi namjerno puše 10% i prodaju da bi onda to isto kupili uz naravno sve ono što im uleti od
paničara.
Sranje bi bilo da atlantska padne 5% uz promet recimo cca. 100k što bi značilo da ju nitko ne želi kupiti.
apsolutno se slažem…
podcrtavam i citiram…
ovo je jedina istina…
znači čekat[thumbsup]
[color=blue]DRYS +1.47
DSX +0.92[/color]
ako se po jutru dan poznaje, ameri se oporavljaju[thumbsup]
[color=blue]DRYS +1.47 DSX +0.92[/color] ako se po jutru dan poznaje, ameri se oporavljaju[thumbsup]
Ajde barem neka dobra vijest
ma zaboravi… jos dugo necemo vidjeti oporavak… nasi veliki igraci nikad nisu vidjeli ovakvu situaciju i sad ne znaju kaj bi napravili… sve dok stranci ne odluce se vratiti (nakon prosljotjednog odlaska) do tada ce nasi fond manageri cekat i prodavat skupa s ostalima