Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 2.985 | 63 | 47,20 | 48,20 | 1,06% |
Nisam dugo pratio trgovinu, ali zbilja mi je jutros interesantno gledati da prodavatelj sam sebi ruši cijenu.
Umjesto po 349-350, on stavi na 341 kn. Bit će da mu se poprilično žuri.
mislis plaćeni promo članak bez ikakve težine? pa zašto se u 10. mjesecu koncentrirati na rezultate 2017 kad već imaš poznato poslovanje u prvom polugodištu i naznake 3. kvartala na što se prije treba bazirati.
Tvoja pisanija ju potakla u rast. Samo piši i dalje.
Čini se da ovaj članak ima veću težinu od tvojih postova.
baš tio komentirati ko kolega jubito …kako majstor ujutro zaustavi rast u sekundi pukne bid usred rasta sa 350 na 341 i ubije trgovanje …posle ga dokrajči na 330….koje boleštine ….čudi me IB…povukao ga je na 690 …sad mu se fučka …al ok ima sve svoje ….
baš tio komentirati ko kolega jubito …kako majstor ujutro zaustavi rast u sekundi pukne bid usred rasta sa 350 na 341 i ubije trgovanje …posle ga dokrajči na 330….koje boleštine ….čudi me IB…povukao ga je na 690 …sad mu se fučka …al ok ima sve svoje ….
Za koji dan će izać obavijest tko je kupac… tako da on prati situaciju ili situacija njega. U svakom slučaj ovo ne rade burekdžije.
Kao sto rekoh ovi mladji na forumu se nahajcavaju i jedni druge bodre a ATPL klizi prema novim dubinama vec 10 mjeseci a pojma nemaju zasto.
Inace zivim i radim u americi vec 10 godina i znam vrlo dobro sto se ovdje desava i kakve su prognoze.
Proguglajte malo ko su i sta pricaju Ray Dalio, Peter Shiff, Jim Rogers, Mike Maloney, Jim Rickards itd…
Da ne govorim da je kineska burza potonila vec 50% zbog trgovinskog rata i dalje klizi prema dolje a ni jedna strana nece popustiti.
Ne govorim vam ovo sa losom namjerom vec da sami istrazite o cemu pricam i sami donesete educiranu odluku baziranu na cinjenicama a ne na nadanjima.
ime koje svjetske velesile pocinje sa M? Mrika. zemlja u kojoj Peter Schiff navodno ima milijardu dolara pod upravljanjem.
Nikada u svijetu nije bilo ovako dobro uz ovako mnogo kukanja. A najvise kukaju oni koji zele jos nula na bankovnom racunu (Peter Schiff- wealth destruction machine, Mike Maloney- you are going to get slaughtered, Jim Rogers- not a good investor any more, i WTF is jim Rickards).
Ovo danas je sistem "daj što daš".
Niti malo mi se ne sviđa.
meni se sviđa, ovdje utrostručujem količinu, mali dio kupnje sam danas riješio
Cjena i danas potvrdjuje ono sto vam govorim. A vi i dalje budite tvrdoglavi vasi su novci.
Sto cjena vise klizi prema dolje to se i Bilbija sve manje i manje cini kao znalac.
Kamatene stope rastu sto ce dovesti do bankrota mnogih drzava jer su krediti izrazeni u dolarima. Mnoge drzave nece moci refinancirati dugove i placati vece kredite jer su i ovako nategnuti. Domace valute tih drzava ce pasti kao kruske. Citam neki dan clanak Island opet u problemima. Uskoro ocekujem bankrote suverena. Ovi sto su se danas istresali lagano ce se smijati poslje. Znam da nije lako biti vjesnik losih vijesti ali malo istrazite sami sta se desava u svijetu i kuda ovo sve ide.
Svima vama koji pisete protiv postavio bi pitanje. Kako vec 10 mj gledate da vam se portfelj otapa i kako to sebi opravdavate? Zar nemate nikakav risk management ugradjen u vasu strategiju? Ja recimo ako padne 3% ispod ulazne cjene odmah rezem gubitke i cekam povoljnijij ulaz. Zanima me kakav risk management vi radite?
Kao sto rekoh ovi mladji na forumu se nahajcavaju i jedni druge bodre a ATPL klizi prema novim dubinama vec 10 mjeseci a pojma nemaju zasto.
Inace zivim i radim u americi vec 10 godina i znam vrlo dobro sto se ovdje desava i kakve su prognoze.
Proguglajte malo ko su i sta pricaju Ray Dalio, Peter Shiff, Jim Rogers, Mike Maloney, Jim Rickards itd…
Da ne govorim da je kineska burza potonila vec 50% zbog trgovinskog rata i dalje klizi prema dolje a ni jedna strana nece popustiti.
Ne govorim vam ovo sa losom namjerom vec da sami istrazite o cemu pricam i sami donesete educiranu odluku baziranu na cinjenicama a ne na nadanjima.
ime koje svjetske velesile pocinje sa M? Mrika. zemlja u kojoj Peter Schiff navodno ima milijardu dolara pod upravljanjem.
Nikada u svijetu nije bilo ovako dobro uz ovako mnogo kukanja. A najvise kukaju oni koji zele jos nula na bankovnom racunu (Peter Schiff- wealth destruction machine, Mike Maloney- you are going to get slaughtered, Jim Rogers- not a good investor any more, i WTF is jim Rickards).
[/quote]
Kolega govorite mozda o ovom Peteru Shiff?
Link
Nekome se ovdje ovim čudnim padom otopilo ni više ni manje nego 60-ak milijuna kuna.
Kažem ti ili dokap ili prebacivanje nekog paketa.