ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I ovdje čini se netko izlazi tko se skriva iza skrbničkog računa…baš smo lopovska država…taj koji sad izlazi sigurno ih nije kupio svojim novcem nego ih je dobio temeljem "zasluga"…

Moguće da se čeka da oni rasprodaju,samo mi nije jasno što ih se ne čeka bliže donjoj granici 100-200kn

I Chuck Norris vozi Dajca!! Tko vozi Dajca ima krupna jajca!! Nebojše=Ne boj se ! Ne valja li ga,ne valja, dok ne kroči Nebojse!

Netko je nestrpljiv što se tiče izlaska…čini mi se da ne pita za cijenu…

Nestrpljiv, nema sanse, taj dobro zna sto radi. Cilj je oboriti sto nize prije dokapitalizacije, deja vu.

Nestrpljiv, nema sanse, taj dobro zna sto radi. Cilj je oboriti sto nize prije dokapitalizacije, deja vu.
[/quote]

Hehhe ajmo opet malo o dokapitalizaciji :)))

Tko zna čiji je vozač iza ovog skrbničkog… pa se uplašio možda 🤣🤣🤣

Baš se usrećio sa pozicijom predj. NO…sada mora slati ove obavijesti za svaku kupovinu…

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ATPL_stjecanje_otpustanje_2018__2892018110128.pdf

I već je 2350 kn u plusu. Kao predsjednik NO trebao bi i poslati obavijest koliki mu je ulaz da sve znamo.

Sokrat: Vidiš li prijatelju ona tri čobana? Sve dok oni mogu da nadglasavaju mene i Platona i uslijed toga da donose odluke, ja u demokraciju ne vjerujem.

Pokrenuo se, a to je dobar znak.

[/quote]

Hehhe ajmo opet malo o dokapitalizaciji :)))

Tko zna čiji je vozač iza ovog skrbničkog… pa se uplašio možda 🤣🤣🤣
[/quote]
tu nisu vozači, tek pokoji skiper, a ima ih bogme i bez s dovoljno

bit će veselo kad i ako IB prestane kupovati.. do sad smo pretpostavljali da su ovi nalozi njegovi.. sad znamo da jesu.. vjerujem da bi se strpljenje trebalo isplatiti ali tko to zna na ovoj našoj krasnoj burzi

Mislite na x2 razinama?

bit će veselo kad i ako IB prestane kupovati.. do sad smo pretpostavljali da su ovi nalozi njegovi.. sad znamo da jesu.. vjerujem da bi se strpljenje trebalo isplatiti ali tko to zna na ovoj našoj krasnoj burzi

A čuj, kad on prestane kupovati onda će nastaviti drugi, na malo drugačijim razinama, tko je vidio kupovati kad nitko neće hehhehehe

cini se i da je jedini kupac vrijedan spomena odustao kad je shvatio da je ostavljen sam i da jedini kupuje odnosno brani cijenu. ovo je bilo doduse samo pitanje vremena. inace, ljudi koje je gigic i ekipa navukla na kupovinu tamo oko 700 Kn trenutno gube cca 50%, nadam se d a barem malo pece savijest navlakace koji su za to odgovorni.

New Report

Close