Skrbnički računi odlaze u povijest: EU otkriva skrivene ‘heroje’ hrvatske privatizac
Znam da je kasno i tko je jamio jamio je ali moglo bi biti zanimljivo radi publike ,drzava ionako nece uraditi nista po tom pitanju jer ima ruke duboko u pekmezu
Pa ajmo malo života ovdje…kaj je ovo?! I Supre i Panamaxi na cca 13.000$, a dionica stagnira ili nazaduje…
Što mislite, hoće li ovo malo živnuti uskoro ako indeksi nastave rasti, a približava se i kraj 10. mjeseca i objava rezultata za 3. kvartal?
Skrbnički računi odlaze u povijest: EU otkriva skrivene 'heroje' hrvatske privatizac
Znam da je kasno i tko je jamio jamio je ali moglo bi biti zanimljivo radi publike ,drzava ionako nece uraditi nista po tom pitanju jer ima ruke duboko u pekmezu
Ovo je zanimljivo i korak naprijed svakako…
Pa ajmo malo života ovdje…kaj je ovo?! I Supre i Panamaxi na cca 13.000$, a dionica stagnira ili nazaduje…
Što mislite, hoće li ovo malo živnuti uskoro ako indeksi nastave rasti, a približava se i kraj 10. mjeseca i objava rezultata za 3. kvartal?
[/quote]
Rast indeksa se nastavlja, a dionica u niskom startu…
Baltic Dry +1,5%
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/09/Baltic-Dry-stiger3
Pa mogao bi nam predsjednik prišapnuti što to on vidi a mi ne vidimo u ovoj slobnopadajućoj dionici.
Već danas je sa ovom transakcijom izgubio 6600 kuna plus 2 092 500 kn od ostale bezvrijedne hrpe koju ima. Mislim samo na pad od 10 kn.
Baš me interesiraju tri skrbnička u prvih deset, što će pisati tko je vlasnik nakon 01.01.2019.
[/quote]
Baltic Dry +1,5%
[/quote]
Ma da je i +15% na ovoj burzi to ne bi imalo utjecaja, smjer je samo jedan…
hmmm,,, da tko zna koji odvjetnici, suci, političari su sve iza skrbničkih, ne samo ovdje nego i na puno drugih pozicija… pa ti poslje objasni od kud ti tolika imovina, a imaš plaću, neznam, 10-20-30 k ,, heh
ali ne samo u HR, nego na svjetskoj razini, da su te stvari jasne i transparentne, samo teško da će se to postići, prije će zametnuti opet neke sukobe
[/quote]
Baltic Dry +1,5%
[/quote]
Ma da je i +15% na ovoj burzi to ne bi imalo utjecaja, smjer je samo jedan…
[/quote]
Nažalost, čini se da ste u pravu…
I ovdje čini se netko izlazi tko se skriva iza skrbničkog računa…baš smo lopovska država…taj koji sad izlazi sigurno ih nije kupio svojim novcem nego ih je dobio temeljem “zasluga”…
IB je toga itekako svjestan pa se i ponaša tako “zašto platiti više”…
Pravi brutalni rast očekivao sam ovu jesen al čini se da ćemo se još morati malko strpit…