Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
evo ga 1837 komada bid na 2650,00
Buduci ga do sada nitko nije pokupio a imaju veliku zelju za iskrcati se to bi mogao biti sam prodavac koji “tjera ribu u mrezu”! [cool] Nije da bi me zacudilo da u odredjenom trenu samo nestane i prebaci se razbijen na ask. [wink]
Ista stvar je na dlkv i jos par dionica….. Tu mi nesto smrdi…
febo: ” evo ga 1837 komada bid na 2650,00 ” Buduci ga do sada nitko nije pokupio a imaju veliku zelju za iskrcati se to bi mogao biti sam prodavac koji “tjera ribu u mrezu“! [cool] Nije da bi me zacudilo da u odredjenom trenu samo nestane i prebaci se razbijen na ask. [wink] Ista stvar je na dlkv i jos par dionica….. Tu mi nesto smrdi…
Smrdi po ribi…
[lol]
febo: ” evo ga 1837 komada bid na 2650,00 ” Buduci ga do sada nitko nije pokupio a imaju veliku zelju za iskrcati se to bi mogao biti sam prodavac koji “tjera ribu u mrezu”! [cool] Nije da bi me zacudilo da u odredjenom trenu samo nestane i prebaci se razbijen na ask. [wink] Ista stvar je na dlkv i jos par dionica….. Tu mi nesto smrdi…
To sam i ja pomislio, ali na DLKV je bilo više od 1 iskrcavatelja, pa bi mu bilo risky
[lol]
febo: ” evo ga 1837 komada bid na 2650,00 ” Buduci ga do sada nitko nije pokupio a imaju veliku zelju za iskrcati se to bi mogao biti sam prodavac koji “tjera ribu u mrezu”! [cool] Nije da bi me zacudilo da u odredjenom trenu samo nestane i prebaci se razbijen na ask. [wink]
Ne bi čudilo ni mene, ali ti si to baš MORAO sad napisat![angry]
nestade, da vidimo što će se sad desiti, izgleda da je bio dogovor, samo je još čekao da se nakupi ostalih naloga na bidu
nestade, da vidimo što će se sad desiti, izgleda da je bio dogovor, samo je još čekao da se nakupi ostalih naloga na bidu
Dogovor nije bio sigurno. Netko je pokušao malo obraniti cijenu, ali ovaj koji danima spušta ljestvicu ne zazire od tih “sitnih” naloga na kupnji. Dapače, očito su mu dobro došli!
Bogme ATPL zvijezda dana po prometu.
I skoro po padu, među prvih pet s najvećim padom.
Uzeo ja malo po 2650 i stavio se na kupnju 2600, vidjet cemo.
Mislim da je dobro to što se dogodilo, da se taj iskrcao