ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 04:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

mislim da je nešto prodavala croatia banka, ma nije bitno…

Zadnja transakcija Croatia osiguranja bila je 1.lipnja. Skrbnički kod Croatia banke prometovao je zanemarivo.
Jedini prodavač u prvih 10 je skrbnički kod Zagrebačke, 10. po redu.

Zadnja transakcija Croatia osiguranja bila je 1.lipnja. Skrbnički kod Croatia banke prometovao je zanemarivo.
Jedini prodavač u prvih 10 je skrbnički kod Zagrebačke, 10. po redu.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Krece project poslovno-stambenog nebodera na mjestu stare poslove zgrade. Navodno su pokupovali i okolne cestice pa okrupnili parcelu, kazu da ce m2 stana biti 3600 eura. Tko voli nek izvoli. Dobra firma ali losa dionica.

Onako odokativno rekao bih da je po prosječnim cijenama vozarina situacija za ATPL podnošljiva, ne vjerujem da npr. ijedan panamax ima dnevni trošak veći od 11.000$, a Capesize veći od 15.000$. Iako je BDI u zadnjih 20-ak dana solidno zaronio, nije pravi odraz stanja na dry bulk tržištu, vozarine ipak ne skakuću gore dole kao BD index.

https://s15.postimg.cc/b887pla8r/dry-week-charter.as.of.01.08.2018.jpg

Krece project poslovno-stambenog nebodera na mjestu stare poslove zgrade. Navodno su pokupovali i okolne cestice pa okrupnili parcelu, kazu da ce m2 stana biti 3600 eura. Tko voli nek izvoli. Dobra firma ali losa dionica.

Atlantska je investitor?

Atlantska je investitor?
[/quote]

Naravno, tko bi drugi bio, mi sa foruma? Nisu ludi taj dio kolaca prepustiti nekom trecem. nema tu rizika, gradis za cca.1200, prodas 3600 m2.

Kako mislite gradiš za 1200 ? Tu ste uračunali i cijenu zemljišta?

netko je ovdje sigurno bacio sidro

Atlantska je investitor?
[/quote]

Naravno, tko bi drugi bio, mi sa foruma? Nisu ludi taj dio kolaca prepustiti nekom trecem. nema tu rizika, gradis za cca.1200, prodas 3600 m2.
[/quote]

Ako idu u investiciju u nekretninu znači da im je poslovanje krenulo i da imaju dovoljno sredstava za dizanje kredita za izgradnju iste, jer pretpostavljam da ih u tome prati neka od banaka. Mislim da investicija u nekretninu u Dubrovniku ne može biti loš poslovni potez jer kako kolega gore navodi da gradiš za cca 1200Eur/m2, a prodaš za 3600Eur/m2, a još je i njihovo zemljište, ako sam dobro shvatio.

Vidjet ćemo uskoro rezultate za 3. kvartal, pa ćemo vidjeti na čemu smo trenutno na kratki rok, ali čini mi se da su vozarine bile pristojne veći dio kvartala, pa se nadam dobrim rezultatima.

Atlantska je investitor?
[/quote]

[/quote]

Ako idu u investiciju u nekretninu znači da im je poslovanje krenulo i da imaju dovoljno sredstava za dizanje kredita za izgradnju iste, jer pretpostavljam da ih u tome prati neka od banaka. Mislim da investicija u nekretninu u Dubrovniku ne može biti loš poslovni potez jer kako kolega gore navodi da gradiš za cca 1200Eur/m2, a prodaš za 3600Eur/m2, a još je i njihovo zemljište, ako sam dobro shvatio.

Vidjet ćemo uskoro rezultate za 3. kvartal, pa ćemo vidjeti na čemu smo trenutno na kratki rok, ali čini mi se da su vozarine bile pristojne veći dio kvartala, pa se nadam dobrim rezultatima.

Slažem se i mislim da novi veliki suvlasnik ima prste u tome 😁. Drago mi je da nisu prodali taj projekt dapače da je poštenja oni bi dobili onu veliku koncesiju u Gružu a ne onaj Pašalić. Btw mislim da je to u sporu jel tko zna šta je sa time? Ali obračun gradiš po 1200 prodao po 3600 ne štima ni iz bliza

[/quote]

Atlantska je investitor?
[/quote]

[/quote]

Slažem se i mislim da novi veliki suvlasnik ima prste u tome 😁. Drago mi je da nisu prodali taj projekt dapače da je poštenja oni bi dobili onu veliku koncesiju u Gružu a ne onaj Pašalić. Btw mislim da je to u sporu jel tko zna šta je sa time? Ali obračun gradiš po 1200 prodao po 3600 ne štima ni iz bliza

[/quote]
[/quote]

Ipak je novi veliki suvlasnik godinama radio sa nekretninama i zna sto se trazi na trzistu!

New Report

Close