što bi ovo netrgovanje trebalo značiti, hoćemo li zaploviti ili zaroniti, možda prodavači i kupac pregovaraju o bloku, da se ne gnjave na ovom nelikvidnom tržištu ,
cijeli dan bez transakcije, jučer skoro isto
Skoro 700 komada na kupnji…
Čestitam kolegi Igoru Bilbiji na mjestu predsjednika Nadzornog odbora Atlantske plovidbe, ako ovo čita…
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/U8bhKdPHRR1LqrUfH8bgxQ==.pdf
više od 800 komada na kupnji iznad 375 kn
koliko sada ima komada na kupnji?
Vi izgleda nemate gledalicu kad pitate…
Ima 1200 komada do 370kn, pa možete pordati ako vam je frka da mi možemo ponovno mirno zaploviti
Kupuje se i dalje:
Kako fino skuplja od nekoga 🙂
Mislim da ovdje samo treba biti strpljiv…
Ima li tko info tko je prodavač?
opet vi ovdje tupite o istoj stvari i na njoj temeljite svoje prognoze i očekivanja od cijene. Istina, činjenica je da vodeći dioničar dokupljuje, iako bi ja to prije nazvao brani cijenu da se skroz ne raspadne jer osim njega nekih ozbiljnijih kupaca zapravo niti nema. Ali uz njegovu kupovinu zaboravljate da 3 od top 10 dioničara prodaje te da po trenutnim cijenama vrijednost tih paketa značajno premašije vrijednost paketa RIVP koji možemo promatrati kao investicijski kapacitet IB za kupovinu ATPL. Dakle, ako ne dodje do znacajnijeg oporavka, obrana tesko da moze duze izdrzati jer ce i ovi kozmeticki zahvati postati tesko branjivi.
opet vi ovdje tupite o istoj stvari i na njoj temeljite svoje prognoze i očekivanja od cijene. Istina, činjenica je da vodeći dioničar dokupljuje, iako bi ja to prije nazvao brani cijenu da se skroz ne raspadne jer osim njega nekih ozbiljnijih kupaca zapravo niti nema. Ali uz njegovu kupovinu zaboravljate da 3 od top 10 dioničara prodaje te da po trenutnim cijenama vrijednost tih paketa značajno premašije vrijednost paketa RIVP koji možemo promatrati kao investicijski kapacitet IB za kupovinu ATPL. Dakle, ako ne dodje do znacajnijeg oporavka, obrana tesko da moze duze izdrzati jer ce i ovi kozmeticki zahvati postati tesko branjivi.
Imate li vi dionice ATPL?
Koliko vidim samo je ZABA iz top 10 prodala u zadnjih mjesec dana 2300 komada, a mislim da je CROS..
Koja druga dvojica iz top 10 prodaju?