ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sada je na kupnji do 450 kn oko 3000 kom…

i jedna stvar mi nije jasna… koliko to Croatia osiguranje uopće ima dionica? U top 10 ih nema…

Slabo ti to pratiš: CO je i dalje na čvrstom 3. mjestu sa 81.611 kom odn. 5,85%

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

prčkaju miševi bez minimalne provizije na trgovinu

Dionica je trenutno skroz izvan fokusa trgovine. Na nivou 6xx je bila svaki dan unutar top5 najlikvidnijih, sad jedva da ima ikakav promet.
Ljudi su nesigurni i cekaju rasplet dogadjaja.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

slažem se da je ovo sve više van fokusa ….strategija obrane je ne talasaj previše..samo lagano bućkanje u mrtvom moru, tek radi održavanja cijene. Zanimljivo.

Bdi skočio na 1476. Ovome što prodaje po 460 kn treba lova, ide na more i ne zanima ga po koliko prodaje.

Bdi skočio na 1476. Ovome što prodaje po 460 kn treba lova, ide na more i ne zanima ga po koliko prodaje.

Panamaxi imaju vozarine od 11000 do 14000 ovisno od pozicije broda, pa me bas zanima FI za 2Q. Biti ce pozitivno u svakom slucaju, temelj je dobar za uzlet. Vezite pojas, opustite se i uzivajte ljetne radosti, kad bacite pogled na trziste kapitala na jesen mogli bi se ugodno iznenaditi 🙂

ajde bar nešto pozitivno, vrijeme je za more a brodovi neka zarađuju

Nije točno, ove godine neće biti prodaje brodova ni hotela, a Društvo će ostvariti solidnu dobit. Vozarine nisu na nekim bajnim razinama ali omogućavaju pozitivno poslovanje, dok će 2019. to biti još više izraženo ako nas Trump pusti na miru delati 🙂

A koji to jos hotel oni imaju ? Sve su prodali. Uskoro nece biti ni brodova kojim tempom se prodavalo zadnjih godina.
Usput budi receno prosla je treca godisnjica od istrage soe o malverzacijam u tojkompaniji i od tada ni slova ….

Usput budi receno prosla je treca godisnjica od istrage soe o malverzacijam u tojkompaniji i od tada ni slova ….

Reci nam molim te što ti od te velike istrage očekuješ da je svako toliko zazivaš?

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Nije kupio dionice kad je trebao po 30kn, pa su mu sad svi krivi. A vjerovatno je dobio otkaz radi svoje nesposobnosti.

BRAVO i čestitam svim investitorima u ATPL!!!

Baltic Dry-indeksen er opp 2,9 prosent til 1.612 poeng

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/07/Slik-gaar-det-med-toerrbulk-aksjene [hegnar.no]

Još se sa sjetom sjećam trenutka kada sam početkom 2016. kupio prvu dionicu ATPL po 100 i nešto kuna…kakva sreća kad se sada sjetim, kako kaže Hladno pivce….

Sve ostale perjanice su zakazale, razočarale ili otišle na vječna lovišta u
zadnjih 1.5g na ovoj maloj bari zvanoj zse…

New Report

Close