ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

MIslim da je ovaj skrbnički od Croatia banke njegov? Croatia banka je kupovala. Mene i dalje čudi da je dionica ispod 500 kn… to prije nije dozvoljavao…

Da, sad vidim, cca 250 kom u svibnju je kupljeno na tom racunu.
Realno, to je zanemarivo

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

IB ipak daje nekakvu sigurnost… dosta je pala dionica ali kad se uzme u obzir stanje aska nije ni čudo da dionica u tren oka može odraditi značajan skok.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

IB se nesto primirio. Nije nista trgovao cijeli mjesec.
Sad mu je proslo 2 god od kad je poceo kupovati tamo negdje na niskih 1xx, tako da mu je postalo neoporezivo.
Ako bude htio nesto kapitalizirati, realno je da ju prvo digne.

kupovao je gospodin to i na 400-300-200-100,
gledajuci knjige dionicara , a sada koliki mu je prosjek, ne znam niti me ne zanima.
al to stoji, ako bude htio kapitalizirat, prvo ce je dignut.

IB se nesto primirio. Nije nista trgovao cijeli mjesec.
Sad mu je proslo 2 god od kad je poceo kupovati tamo negdje na niskih 1xx, tako da mu je postalo neoporezivo.
Ako bude htio nesto kapitalizirati, realno je da ju prvo digne.

No, ako ima za cilj vlasničko preslagivanje, a bojim se da je to meritum, onda će želiti što jeftinije dokupiti, kužiš gdje je problem trenutačno ?

kupovao je gospodin to i na 400-300-200-100,
gledajuci knjige dionicara , a sada koliki mu je prosjek, ne znam niti me ne zanima.
al to stoji, ako bude htio kapitalizirat, prvo ce je dignut.
[/quote]

@makalu
Razumijem sto mislis reci, ali realno, to je neizvedivo, na manjoj cijeni nece moci kupiti ozbiljniju kolicinu i zato ako misli ugrabiti jos koji komad, morat ce placati vise, a ne manje

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

U petak novih 6,06 posto rasta indexa. Bude se dionica podigla i bez njegovih intervencija.

U petak novih 6,06 posto rasta indexa. Bude se dionica podigla i bez njegovih intervencija.

Danas up 3.2%

I.B. prodao 50.000. kom RIVP
jel ta lova ide na ATPL

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=RIVP-R-A

Porasla je podrska na 450 i 470, pa pretpostavljam da je to

I.B. prodao 50.000. kom RIVP
jel ta lova ide na ATPL

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=RIVP-R-A

A šta misliš šta će više rasti u peridu od 2-3 godine rivp ili brodari 🙂

Poslan demantij. Bilbija nije prodao RIVP

a da nije možda 1249

New Report