ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sumnjam da oni na taj način iskrcavaju. Ovdje je netko pomno iskrcao do najniže moguće cijene.. 450 kn i onda jednom dionicom do 433. To ne rade odgovorni ljdui nego netko tko namjerno ruši cijenu više nego je potrebno.

Osim toga brodari vani nisu drastično padali prošlih dana. Neki su čak i blago rasli kao dsx. Događa se suprotno od onoga što se događalo lani. Kako raslo tako pada. Moguće da je u pitanju insajderski info.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Najveći problem ovdje je što nema nekog ozbiljnijeg bida, jedan jači udar sa 200-300 komada ko neki dan i ode ovo ispod 400. Jedino ako se I.B. aktivira kao do sad…

mada smo ovdje bili svjedoci opakog rušenja sa 400 na 100 ..i bez obzira kom je stalo sada da se ovak jako zruši, ako malo pogledamo TA ..mislim da nebu ispod 400 …

mada smo ovdje bili svjedoci opakog rušenja sa 400 na 100 ..i bez obzira kom je stalo sada da se ovak jako zruši, ako malo pogledamo TA ..mislim da nebu ispod 400 …

Evo, bio si u pravu….izgleda da se pojavio jaci otpor na cca 440-450

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Istina, iznad 425 ima sad preko 600 komada. Mislim da je to za sad to.

do 497 ima 275 komada. Čudim se što ovo radi ispod te brojke uopće… ali ki će ga znat.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Pretpostavljam da vecina na ovom forumu prati vise dionica i ako ste primjetili velikog bida i dubine naloga nema na vecini dionica..pa tako i na ovoj. Ako netko nasilno pokusa izaci iz bilo koje dionice rusi cijenu same dionice za dvoznamenkasti iznos..Jednostavno su to cari naseg trzista..Kada je netko prije mjesec dva stavio nalog od 1000 ATPL na prodaju cijena je pala sa 600 na 480 u par sekundi.. Sto se tice masivnog iskrcavanja ovih sto salju obavijesti za ATPL, sjecam se da su veliki paket prodali na 150kn prije koju godinu, pa na 280kn itd. tako da to nista ne treba znaciti za cijenu.. Jednostavno im se u strategiju vise ne uklapa brodar i odlucili su prodati, sto nema veze sa kvalitetom i perspektivom same firme. ATPL je prilicno optimizirana firma i ostvaruje zaradu (citaj profit) sto je dobro za suvlasnike firme i daje sigurnost u buducnost same firme.

Kolega remorker,ok,pogodili ste pad cijene.ali ne bi bas tako licitirao sa cijenama.ne zaboravite da je bdi vec dosta pao,a pnmx jos odavno nije odradio nikakav rast

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

IB se nesto primirio. Nije nista trgovao cijeli mjesec.
Sad mu je proslo 2 god od kad je poceo kupovati tamo negdje na niskih 1xx, tako da mu je postalo neoporezivo.
Ako bude htio nesto kapitalizirati, realno je da ju prvo digne.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

MIslim da je ovaj skrbnički od Croatia banke njegov? Croatia banka je kupovala. Mene i dalje čudi da je dionica ispod 500 kn… to prije nije dozvoljavao…

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Slažem se. Velika je vjerojatnost da je vidljivi CB njegov jer su se slagala prebacivanja s jedinice na sadašnju osmicu i obratno. A pitanje je koliko još nevidljivih i skrbničkih ima. Ipak ima više od 15% a vidimo 12%. Isto tako vjerujem da su veliki nalozi na kupnji koji se još uvijek povremeno pojavljuju njegovi.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

IB se nesto primirio. Nije nista trgovao cijeli mjesec.
Sad mu je proslo 2 god od kad je poceo kupovati tamo negdje na niskih 1xx, tako da mu je postalo neoporezivo.
Ako bude htio nesto kapitalizirati, realno je da ju prvo digne.

I da onda prodaje skuplje sam sebi?

A tko bi htio kupovati “ovo zlato”… pardon blato po ovim cijenama u ozbiljnijim količinama?

New Report

Close