ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gledajući na moje dionice…….
😀😎✌🤞👍🖐

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

mislim da je bitnije ono što piše na gledalici…a piše -4.81%…

Ovdje se taktika promijenila (iako još nije dan gotov) ali očekivao sam nakon ovakvog buđenja preskok 500 kn. NIje se desilo. Možda ima još vremena.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Čini mi se da su odgodili dokapitalizaciju po zadnjem izvješću na zse o reprogramu kredita i o financijskoj konsolidaciji. Uz ostvarenu dobit već zadnjih nekoliko kvartala mislim da ovdje slijedi mirno more i lagano leluškanje na valovima.

na relaciji usa-kina bitno umjereniji tonovi koji nagovješćuju rješenje.
svakim danom trgovinski rat je dalje,dapače najavljuje se sve veći izvoz usa žitarica za kinu a to su duge rute koje svi lajkaju a posebice vlasnici srednjih klasa brodova.
danas mi je nešto uletilo u vršu po bidu,nije loša najava za sezonu morskog ribolova 🙂
dokapitalizacije je svakim danom dalje a čini mi se da je glavni uteg koji je spustio cijenu sa vrha(690)
vozarine nisu baš 100% što smo očekivali ali avg je značajno bolji pa će i isporuka profita biti izdašnija.
i opet ništa bez mrvu strpljivosti,zrno hrabrosti,prstohvat znanja,intuicije,logike,iskustva….
za kraljevsku gozbu
možda i griješim,nebi bilo…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

da da…relacija usa-kina se nešto slabo odražava na porast indeksa i cijena vozarina…dapače, iz dana u dan bdi tone sve dublje i klizi prema 1000….
sve to mi govori…da će dokap biti sve bliže i bliže…
živi bili pa….

da da…relacija usa-kina se nešto slabo odražava na porast indeksa i cijena vozarina…dapače, iz dana u dan bdi tone sve dublje i klizi prema 1000….
sve to mi govori…da će dokap biti sve bliže i bliže…
živi bili pa….

dokap još nije potpuno isključen ali ako će avg vozarine i dalje rasti a rastu…
kao da vidim naznake možebitnog stvaranja jednog izvora koji bi se jednog dana mogao pretvoriti u nešto bitno veće?
onako vidi mi se kao kroz meglu na boci pive,greške su uvijek moguće zar ne?
ako je netko bez greške neka se pohvali.
🙂
p.s.
da nema rizika zar bi mogli kako možemo?(retorički)
rezime je najslađi dio nekima od nas pa….

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Ja se nadam da će dokapa biti radi preuzimanja Jadroplova.

http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ATPL_stjecanje_otpustanje_2018__2452018111157.pdf

..dok se oni ne iskrcaju …nema ništa od rasta ovdje…

Pitanje je gdje je dno ovdje, nema baš nekog bida…

Sumnjam da oni na taj način iskrcavaju. Ovdje je netko pomno iskrcao do najniže moguće cijene.. 450 kn i onda jednom dionicom do 433. To ne rade odgovorni ljdui nego netko tko namjerno ruši cijenu više nego je potrebno.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close