Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
Puno je prometa napravljeno na cijeni iznad 600 kn. Interes na kupnji postoji, to je ocito, i svatko tko imalo prati dry bulk brodare vidi da dolaze barem 3 godine dobre konjukture.
Sto ce se desavati dalje sa cijenom dionice ATPL? Pa valjda je jasno.
Ekipa sada prosipa velike kolicine dionica na asku, na nivou 620-640, ali mislim da oni ne mogu nista sustinski promijeniti, trend je postavljen i tu treba samo pustiti da vrijeme odradi svoje.
Uskokovic otresao 8000 kom.
Lijepo bogme.
To je prebacio na nekoga van zse? Ne sjecam se da je bilo toliko prometa na zse?
Jel to bilo u nekom bloku ili izvan burze ili kako?….nepratim detaljno ali nekako mi se čini da ta kolicina nije redovno protrgovana u zadnjih mjesec,dva sa tim da je dobar dio dionnica zadnjih 10tak dana prodala Croatia osiguranje…..
Jel to bilo u nekom bloku ili izvan burze ili kako?….nepratim detaljno ali nekako mi se čini da ta kolicina nije redovno protrgovana u zadnjih mjesec,dva sa tim da je dobar dio dionnica zadnjih 10tak dana prodala Croatia osiguranje…..
to je transakcija oko 5mil. i za sada nije bila vidljiva na ZSE
kome je prodao ili prebacio na obitelj ostaje da istražimo
Uskokovic otresao 8000 kom.
Lijepo bogme.
Htio sam galamiti kako nema nikakve obavijesti na burzi, a kad tamo, tek sada vidim da Želimir Uskoković nema više niti jednu funkciju u Upravi i Nadzornom odboru.
Ima Oleg Uskoković u NO.
Zar nije ovo skrbnički od i.b. ?
2.3. 2018 ZAGREBAČKA BANKA D.D. 84.755 6,07%
12.3. 2018 ZAGREBAČKA BANKA D.D. 83.650 5,99%
Bid nestao skroz.
Zar nije ovo skrbnički od i.b. ?
2.3. 2018 ZAGREBAČKA BANKA D.D. 84.755 6,07%
12.3. 2018 ZAGREBAČKA BANKA D.D. 83.650 5,99%
Croatia osiguranje
ako je C.O. gdje je onda još 5 % njegovih dionica.
jer je u 12 mjesecu na zse izašlo da je u vlasništvu 15%.
Datum objave: 15.12.2017. – 16:41:40
DUBROVNIK – Atlantska plovidba zaprimila je obavijest Igora Bilbije iz Zagreba, dioničara Atlantske plovidbe d.d. kojim ih obaviještava da je kupnjom dodatnih dionica prešao prag od 15%