ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ma ovaj ga s 1ednom diže do 640 i polako prodaje na 620 dobro da se može kupiti još malo

Nakon Lunarne nove godine u Kini moralo bi biti dobro, a ova dionica je izgleda stabilnija od države nam Hrvatske. Panamaxi u t/c na jednu godinu idu po 13.000 dolara i nešto više 🙂

Lunarna nova godina je gotova, a ovo u privitku izgleda zanimljivo

Nakon Lunarne nove godine u Kini moralo bi biti dobro, a ova dionica je izgleda stabilnija od države nam Hrvatske. Panamaxi u t/c na jednu godinu idu po 13.000 dolara i nešto više 🙂

Mnogi to još ne vide…a neki su tek progledali….

MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.

Prošle godine 22.2. bio je srijeda tako da praksa zadnji dan u tjednu ne stoji

dom

Onda ove godine stvarno kasne….

Čisto za usporedbu, Diana Shipping he u minusu 511 milijuna $ za 2017, od toga 422 M loss impairment. .Godinu prije su bili u minusu 160 M$. Ne znam doduše kolko su flote prodali.

Bas me interesira kako će atpl u tome izaći za ovu godinu.

Ovdje bi moglo biti i nešto premije na ledarinu za q1. Prognoze za Baltic su ekstremne hladnoće a vidim u tankerskom sektoru razlika je značajna u odnosu na standard. Trebalo bi biti i ovdje.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Ovdje bi moglo biti i nešto premije na led za q1. Prognoze za Baltic su ekstremne hladnoće a vidim u tankerskom sektoru razlika je značajna u odnosu na standard. Trebalo bi biti i ovdje.

https://www.platts.com/ShippingNews/26891854

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Čisto za usporedbu, Diana Shipping he u minusu 511 milijuna $ za 2017, od toga 422 M loss impairment. .Godinu prije su bili u minusu 160 M$. Ne znam doduše kolko su flote prodali.

bit ce u plusu bar 1 000 000 USD mislim na ove u upravi

bit ce u plusu bar 1 000 000 USD mislim na ove u upravi
[/quote]

Nadajmo se. Al znsj da je brodova manje. A ove druge firme knjize gubitke al ne prodaju puni brodova… Valjda

Jel to i Atpl došla među dionice koje financijsko izvješće izbacuju posljednji dan ,ili možda i kasnije?
Ne miriše na dobro.

Dok jedni pametuju da se razumiju u branšu i pametuju da ne valja, drugi koji "pojma nemaju" zarađuju na rastu. logika burze.

New Report

Close