ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 19:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

u prelaznom roku kap.kulas do nedavno zaposlenik ap i brat direktora ap presao u redove marine frapa u dubrovniku as port captain inace pamtimo bitku ap sa pasalicem u vezi marine,ocito se nasao kompromis

Nevjerojatno kakve tekstove ovdje, ali ne samo ovdje susrećemo. Sve u nekakvim izrazima poput minama, neprijateljima, pa je svima sve jasno, pa će se sve jako promijeniti … itd. Dajte kada se već tako piše, onda prevedite na hrvatski te izraze i nekakve konstatacije, pa da bude jasno i ne toliko pametnim poput vas na što se to misli.

Kada stiže objava _ rezultati poslovanja!?

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ovdje čim se glavni kupac makne s bida nastaje raspad sistema…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

problem za sve one koji su u cash-u da se ovaj kupac ne miče s bida.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Pero Kulaš napušta Nadzorni odbor Luke zbog obveza u Atlantskoj plovidbi

ovih dana protjece 32 mjeseca od dana objave da je AP pod istragom Dorh-a

I što nam taj info znači ?

ovih dana protjece 32 mjeseca od dana objave da je AP pod istragom Dorh-a

Ma daj, šta je pod istragom, a gdje to piše?

Misliš na ovo:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ovo-je-tvrtka-pod-istragom-obavjestajaca-soa-poslala-dorh-u-dubrovacku-atlantsku-plovidbu/395665/
https://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/276997/provjerava-se-vlasnistvo-nad-dionicama-atlantske

SOA nije isto što i DORH, a osim toga, ovo je krajnje mutna priča jer SOA nikada nije ovako isplivala u bilo kakvoj priči, niti uopće vodi “istrage”, niti ima bilo kakve ovlasti za sudjelovanje u kaznenom postupku.

Međutim, prikupljanje informacija i širenje dezinformacija, špijunaža i kontrašpijunaža, to je već nešto drugo. A ovo bi po svemu sudeći bilo širenje dezinformacija.

A ako bi bilo nešto vezano za devedesete, pa i dvijetisućite, to je već u debeloj zastari.

Ali drago mi je vidjeti da još uvijek ima naivaca koji vjeruju u naše pravosuđe i represivne institucije.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

@eurekaeu
Kolega, a ništa…ti onda gledaj kak bu raslo, čudi se tome i pokušavaj naći odgovore zašto je tome tako…a mi koji smo unutra, mi ćemo zarađivati…

ex maratonac, ex neumoran (05.10.2007.)

Dobar prekrcaj danas na 610.
Izgleda da je zato i srušeno sa 640.

Dobar prekrcaj danas na 610.
Izgleda da je zato i srušeno sa 640.

ja uhvato malo zadnji krug
a vidi danas kao da nema sutra
još kad bubnu ovoga na 650
ideš

New Report

Close