Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
u prelaznom roku kap.kulas do nedavno zaposlenik ap i brat direktora ap presao u redove marine frapa u dubrovniku as port captain inace pamtimo bitku ap sa pasalicem u vezi marine,ocito se nasao kompromis
Nevjerojatno kakve tekstove ovdje, ali ne samo ovdje susrećemo. Sve u nekakvim izrazima poput minama, neprijateljima, pa je svima sve jasno, pa će se sve jako promijeniti … itd. Dajte kada se već tako piše, onda prevedite na hrvatski te izraze i nekakve konstatacije, pa da bude jasno i ne toliko pametnim poput vas na što se to misli.
Kada stiže objava _ rezultati poslovanja!?
Ovdje čim se glavni kupac makne s bida nastaje raspad sistema…
problem za sve one koji su u cash-u da se ovaj kupac ne miče s bida.
ovih dana protjece 32 mjeseca od dana objave da je AP pod istragom Dorh-a
ovih dana protjece 32 mjeseca od dana objave da je AP pod istragom Dorh-a
Ma daj, šta je pod istragom, a gdje to piše?
Misliš na ovo:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ovo-je-tvrtka-pod-istragom-obavjestajaca-soa-poslala-dorh-u-dubrovacku-atlantsku-plovidbu/395665/
https://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/276997/provjerava-se-vlasnistvo-nad-dionicama-atlantske
SOA nije isto što i DORH, a osim toga, ovo je krajnje mutna priča jer SOA nikada nije ovako isplivala u bilo kakvoj priči, niti uopće vodi “istrage”, niti ima bilo kakve ovlasti za sudjelovanje u kaznenom postupku.
Međutim, prikupljanje informacija i širenje dezinformacija, špijunaža i kontrašpijunaža, to je već nešto drugo. A ovo bi po svemu sudeći bilo širenje dezinformacija.
A ako bi bilo nešto vezano za devedesete, pa i dvijetisućite, to je već u debeloj zastari.
Ali drago mi je vidjeti da još uvijek ima naivaca koji vjeruju u naše pravosuđe i represivne institucije.
@eurekaeu
Kolega, a ništa…ti onda gledaj kak bu raslo, čudi se tome i pokušavaj naći odgovore zašto je tome tako…a mi koji smo unutra, mi ćemo zarađivati…
Dobar prekrcaj danas na 610.
Izgleda da je zato i srušeno sa 640.
ja uhvato malo zadnji krug
a vidi danas kao da nema sutra
još kad bubnu ovoga na 650
ideš