Isprike, nisam izašao sa količinom >1000 kom. Nešto sam si malo ostavio.:/
Ni sam nisam siguran u svoju odluku..
Ne sekiraj se ZSE algoritam će ti dati odgovor na tvoje pitanje ali ja sam siguran da ćeš biti i sretan i tužan kad tad. Takav ti je život, nekad ti nešto oduzme da bi nešto kasnije vratio. Za one koje su ostali tvoj odlazak je dobar znak da ovo može ići gore za još jednu stepenicu. A sa novcima odi u neki novčani fond sa prinosom od 3-4 posto ako ga nađeš, ali pazi i tamo ti odlučuje algoritam tako da se ni tamo nećeš najest kolača kroz kratko vrijeme.
Očito ste me krivo shvatili..Nisam 10 godina konstantno bio u ATPL. Ali sam ju cijelo vrijeme gledao i kupio po meni u “dobrom” trenutku. Razine 280-320kn. Nije loš prinos za nekih godinu isitno dana…
Kolega Bonjour nemam namjeru gubiti vrijeme sa fondovima. Nisu vrijedi niti mog vremena niti novaca.
Čekam u cash poziciji daljnji razvoj događaja.
Planirani izlaz mi je bio 790-860 u jesen 2018. I dalje sam mišljenja da ako ne dođe do nekih drastičnih promjena, a nebi trebalo do početka 2019. godine., ATPL bi trebala doći na te razine.
Ali eto, nešto mi govori da je ovo dosta i da idem dalje.
Drago mi je da sam Vam otvorio put za daljni nastavak, i nadam se da ste barem malo jučer omastili brk mojom kapitulacijom. 🙂
Čini se da kupac sa po jednom dionicom ATPL drži CROBI u finom zelenom….
Pozdrav svima,
Registrirao sam se isključivo radi pitanja o dokapitalizaciji ATPL.
Na osnovi odluka sa skupštine i malo razmišljanja, bez ikakvog znanja o tome kako su išle bilo koje druge dokapitalizacije, pretpostavljam da će u prvom krugu postojećim dioničarima biti moguće “kupiti” “nove” ATPL dionice u broju 50% od postojećeg broja po (nominalnoj) cijeni od 300 kn.
U odluci stoji “razdoblje do najviše pet godina”, ali mislim da neće previše čekati s time.
Ima li neko informacije ili “mišljenje” za kada se okvirno planira početak dokapitalizacije, i koliko unaprijed ATPL mora obavijestiti javnost o početku dokapa?
Pitam jer ne namjeravam sad držati gotovinu u čekanju dokapa, a s druge strane treba mi neko vrijeme da je skupim kad se jednom bude znao datum početka.
Hvala
Pozdrav svima,
Registrirao sam se isključivo radi pitanja o dokapitalizaciji ATPL.
nisi ni trebao ako sto i bude bit ce u maniri privatizacije
Kupnja se povukla da bi prepustila prvi korak prodaji… Naravno, “nagazne mine su postavljene i aktivirat će se kad neprijatelj napadne”
Sve jasno…osobno ni ne ocekujem neke pomake prije ozujka…