ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ok i kakve ce konkretne koristi imati dionicari od tog rasta 2017,2018,2019…..hoce li biti kakve suske od dividende….dividende,dividende ne vidjesmo davno dividende

A koji će mi K….. dividenda, pa zadnje 2 godine si mogao dobit vise nego sta bi mogao dobit dividende,

i tako kad budu isplacivali dividendu, cijena na div day padne za cca taj iznos na vecini dionica
[/quote]

a ja mislio da su dionice dugorocno ulaganje sa godisnjom dobiti ,znas ono glavnica stoji a naplacujes kamate a prodati mozes uvijek pogotovo ako ih dobijes na mala vrata

Vaš link …

Da, da , rasprodaje one što je kupovao iznad 680 sada po 640?!?!

ok i kakve ce konkretne koristi imati dionicari od tog rasta 2017,2018,2019…..hoce li biti kakve suske od dividende….dividende,dividende ne vidjesmo davno dividende

A koji će mi K….. dividenda, pa zadnje 2 godine si mogao dobit vise nego sta bi mogao dobit dividende,

i tako kad budu isplacivali dividendu, cijena na div day padne za cca taj iznos na vecini dionica
[/quote]

a ja mislio da su dionice dugorocno ulaganje sa godisnjom dobiti ,znas ono glavnica stoji a naplacujes kamate a prodati mozes uvijek pogotovo ako ih dobijes na mala vrata

Vaš link …
[/quote]

Ako hocete da glavnica stoji a dobivate kamatu bojim se da ste na krivom mjestu…..morate posjetit banku i raspitat se o stednji i kamatama na stednju….nemozete tamo dobit u godinu dana puta 2 na ulozeno kao na atpl u godinu dana ali 1-2% sigurno….

Da, da , rasprodaje one što je kupovao iznad 680 sada po 640?!?!

Šta si se odmah uspjenio,otovrio sam moje dionice, nisam obračao pažnju na datum. ispričavam se na pogrešno viđenom i napisanom

Dok jedni pametuju da se razumiju u branšu i pametuju da ne valja, drugi koji "pojma nemaju" zarađuju na rastu. logika burze.

ajmo prenostitelji stanja vani, cini se da svi ostali brodari plove u nekoj drugoj dimenziji. jel i vi imate takav dojam? dajte gigici i ostali otvorite malo ljudima oci. ne morate ljudima presutjeti informacije, stvarno nije u redu. sto to burze vani vide, a da mi ovdje ne vidimo? sigurno i njihovi analiticari rade neke analize koje su uzrok kretanja cijena posljednjih tjedana. i samo nemojte molim vas o kineskoj novoj godini jer i vani svi te argumente isto znaju. ne donose odluke o rasprodaji dionica brodara na vise od 20% minusa u zadnjih par tjedana nego na temelju dugorocnih ocekivanja. ipak se radi o malo vecim ribama nego u ovoj bari…

ajmo prenostitelji stanja vani, cini se da svi ostali brodari plove u nekoj drugoj dimenziji. jel i vi imate takav dojam? dajte gigici i ostali otvorite malo ljudima oci. ne morate ljudima presutjeti informacije, stvarno nije u redu. sto to burze vani vide, a da mi ovdje ne vidimo? sigurno i njihovi analiticari rade neke analize koje su uzrok kretanja cijena posljednjih tjedana. i samo nemojte molim vas o kineskoj novoj godini jer i vani svi te argumente isto znaju. ne donose odluke o rasprodaji dionica brodara na vise od 20% minusa u zadnjih par tjedana nego na temelju dugorocnih ocekivanja. ipak se radi o malo vecim ribama nego u ovoj bari…

Sve što kažeš je istina:
https://finance.yahoo.com/quotes/DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI/view/v1

Ali za razliku od ovih vani, kod ATPL se ne zna čija majka crnu vunu prede!

halfte trinken, halfte Šarcu geben

A nakon Sta su vani svi indexi otisli na rekordne razine logicno je da se sve malo ohladi, pa sa svima svi padaju,,,, sva sreca da je nasa ZSE odavno na podu pa ne moze puno ni past 🙂

A za atpl trebate naci samo one koji ce prodati, a dionice su kod ekipe koja bas ne misli previse prodavati,,, ovi maleni sitni su ošišani pa prije trebaju kupiti da mogu prodati 🙂

Pozdrav svima,
Dugogodišnji sam investitor u ATPL… Proveo ovdje godine i godine..:)
Mislim da je dosta. Izašao sa skoro svime..>1000 kom.. Ne znam dali bi trebao biti sretan ili tužan :/

Isprike, nisam izašao sa količinom >1000 kom. Nešto sam si malo ostavio.:/
Ni sam nisam siguran u svoju odluku..

Nisi jedini, ne brini. Godinama pušač i napokon ove godine postao nepušač. I meni je ostalo nešto sitno, ali nikad više Atpl. Dosta mi je ovih 8 god. I da, ne zanima me koliko ću dobiti minusa. Bitno da sam ja u plusu.

Pozdrav svima,
Dugogodišnji sam investitor u ATPL… Proveo ovdje godine i godine..:)
Mislim da je dosta. Izašao sa skoro svime..>1000 kom.. Ne znam dali bi trebao biti sretan ili tužan :/

Te godine baci u vjetar. Bitno je samo kad si ušao i cijena i kad si izašao. Npr. ako si ušao 2004. po 50 kuna i izašao sad na over 600 mislim da nisi loše prošao bez obzira na 14 godina čekanja. Osobno svaki prinos iznad 10% godišnje ne smatram lošim.

Bitno je i kad prodaš dionicu što ćeš napraviti s kešom. Investor je očito prodao zbog očekivane duže korekcije, ili još gore recesije. To bi značilo da će na računu čekati na povoljno ulaganje u dionice.

New Report

Close