ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Niko se ne hvali da je kupio 500 komada na 652 kn!!

Valjda zna što radi, mislim pretpostavljam.
[/quote]
i danas ovdje kao i na razinama 2xx izgleda kao da se netko iskrcava po bidu i diže cijenu po asku sa malom količinom.
dali je to stvarno tako ili je to modus operandi?
mislim davno je to bilo i ponovilo se toliko puta pa…
a strpljivi naplaćuju nestrpljivima na skali u godinama.
nebi bio u koži nestrpljivih ,pesimista i ostalih iz te kategorije zadnjih godina
možda i griješim ,nebi bilo…
svi ćemo mi dobiti po svom izboru.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

a ovaj sa 1096 komada na 664…..jel bu on nekom uvalio ili bu neko super kupio haha ?

Bu netko kupio. interesa ocito ne fali, a trziste je uvijek u pravu.

Koje tržište?

Onaj jedan koji je u zadnje dvije godine napravio pola prometa dionicom i koji diže i drzi cijenu dok majstori ne odu?

Mene jako zanima zasto je ATPL jedini brodar koji se trguje na tri NAV-a? To je valjda svjetski kuriozitet.

Mislim, ionako će to morati investitorima objasniti u prospektu ako će ići na javnu ponudu dionica. Bas me zanima kako će to izgledati i sto će tamo pisati?

Od 26.01.2018 mb Orsula više nije ni pod komercijalnim ni pod tehničkim upravljanjem društva.

Atlantska plovidba prodala Orsulu

Od 26.01.2018 mb Orsula više nije ni pod komercijalnim ni pod tehničkim upravljanjem društva.

nema veze,prodana je po vrhunskoj cijeni

Tonaza drasticno pada. Al okey ovaj je vjerovatno otiso u rezaliste.rip

Dok jedni pametuju da se razumiju u branšu i pametuju da ne valja, drugi koji "pojma nemaju" zarađuju na rastu. logika burze.

Intervju s kapetanom Perom Kulašem u Pomorskoj večeri: “2018. – godina većih očekivanja”.

http://radio.hrt.hr/ep/pomorska-vecer-2dio/242047/
Od 12. minute.

Tonaza drasticno pada. Al okey ovaj je vjerovatno otiso u rezaliste.rip

nije

26.01 2018 prodana orsula 29.01 2018 u pomorskoj veceri kap.Gulas ni slova o tome

26.01 2018 prodana orsula 29.01 2018 u pomorskoj veceri kap.Gulas ni slova o tome

Prema podacima objavljenim na ZSE, Orsula nije u vlasništvu Atlantske od 28.2.2014. Bila je u zakupu, pa u tehničkom i komercijalnom upravljanju, da bi sad bila predana novom vlasniku.

New Report

Close