Danas u usa rapsodija.tu nista nije slucajno,a jedan od razloga je i ovaj ( vjerojatno ocekuju jos veci rast)
http://ba.seebiz.eu/kineski-bdp-u-2017-porastao-69–iznad-ocekivanja/ar-169381/
Meni je na gledalici poslovnog posljednji update cijena dionica od 11.01.2018. Da li je tako i svim ostalim forumašima ili mi je oduzelo tu privilegiju da na poslovnom gledam cijene.
https://www.hrportfolio.hr/burza/zse-zagrebacka-burza
ak nemaš tradera….
Meni je na gledalici poslovnog posljednji update cijena dionica od 11.01.2018. Da li je tako i svim ostalim forumašima ili mi je oduzelo tu privilegiju da na poslovnom gledam cijene.
ovdje vec dugo nis ne radi. ni tečajna listau vrhu stranice, mislio sam da imaju neki super povoljan tečaj 🙂
Ja vec 10 dana ispitujem isto pa nitko ne odgovwra.
Isto je i meni update 11.1.
Ja vec 10 dana ispitujem isto pa nitko ne odgovwra.
Isto je i meni update 11.1.
[/quote]
Ma to nije prvi put. Vec se vise puta dogadalo. Nakon nekog vremena proradi. Ionako previse kasne, osvjezavaju trhovinu svakih 15-20 min. Ja gledam na zse kad ne gledam na aplikaciji.
Ma teletrader apps za mobitel je super solucija, imas i alarme da si postavis pa vidis gdje se krece cijena gore ili dolje,,, tko normalan moze non-stop blejati u trenutne cijene, jedino brokeri
@drvo/želj, pa i kupit će kojeg , neće samo prodavat .
… a bit će štogod i za bančit …..
Niko se ne hvali da je kupio 500 komada na 652 kn!!
Valjda zna što radi, mislim pretpostavljam.
nitko se ne hvali niti da je uspješno prodao na 652 kn?
jer ako je kupio po 100-200 kn to je zarada od više stotina %