Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Kupnja – ATPL-R-A
14 2.781,00
14 2.780,00
20 2.773,00
15 2.771,00
7 2.770,04
Prodaja – ATPL-R-A
170 2.798,99
100 2.799,00
184 2.800,00
3 2.819,00
472 2.820,00
Dragi kolege malo strpljenja. Kao prvo povucite naloge sa prodaje i pričekajte da se u kupnju ukljuće mirovinci kojima je juće na račun sjela lova od doprinosa. Već danas poslijepodne a i do kraja tjedna trgnut će se i naša burza. Naime, ostali fondovi su malo u banani jer ljudi masovno izlaze van tako da ovi moraju prodavati po bilo kojoj cijeni kako bi izvukli keš. Povucite naloge sa prodaje, izgasite monitoring burze i posvetite se igranju sa djecom, ljubavnicama, nekom dobrom filmu i uživajte u svemu onome što nam pruža život izvan burze.[smiley]
U pravu si majstore , ova dionica samo čeka da se “otme” sa uzdi – a onda će biti DRŽ GAĆE – ko se ukrco-ukrco[wink][wink]
Sve mi se čini da ovi veliki nalozi na prodaji čekaju akciju mirovinaca u poslijepodnevnim satima, kao da su dogovorene transakcije uz diskont cijene što su ti nalozi i napravili od jutros.
Sve mi se čini da ovi veliki nalozi na prodaji čekaju akciju mirovinaca u poslijepodnevnim satima, kao da su dogovorene transakcije uz diskont cijene što su ti nalozi i napravili od jutros.
Kolega o čemu vi pričate, ovakvi nalozi su tu već tjednima.
Pa majstore sačekaj još koji dan da Bruce Lee oderu zmajeve i ispucaju par miljardi petardi pa će se valjda sjetit da trebaju prevozit željeznu rudu , ugalj …[wink][wink][wink]
da, jedino logično rješenje je da čeka mirovince, ne misli valjda malima ugurati par tisuća komada.
misli misli
Kako god bilio da bilo, ja sam jutros izašao i vračam se tek kada se ovi sa 100+ ispucaju !
Zadnjih 10 dana sam dobio gastritis od ATPL
Dragi kolege malo strpljenja. Kao prvo povucite naloge sa prodaje i pričekajte da se u kupnju ukljuće mirovinci kojima je juće na račun sjela lova od doprinosa. Već danas poslijepodne a i do kraja tjedna trgnut će se i naša burza. Naime, ostali fondovi su malo u banani jer ljudi masovno izlaze van tako da ovi moraju prodavati po bilo kojoj cijeni kako bi izvukli keš. Povucite naloge sa prodaje, izgasite monitoring burze i posvetite se igranju sa djecom, ljubavnicama, nekom dobrom filmu i uživajte u svemu onome što nam pruža život izvan burze.[smiley]
Kolega, odakle Vam informacija da OMF-ovima lova sjeda točno na određeni dan u mjesecu? Nekako mi se čini da baš i niste upoznati s novčanim tijekom uplata obveznog doprinosa za mirovinsko osiguranje na temelju individualne kapitalizirane štednje.
Kako god bilio da bilo, ja sam jutros izašao i vračam se tek kada se ovi sa 100+ ispucaju !
Zadnjih 10 dana sam dobio gastritis od ATPL
Neće se oni ispucat, samo će se maknut, pazite da Vas opet ne stisne gastritis [wink]
kakav nam je danas bdi
U laganom minusu,vidi se po bidu.[sad]