ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znači spojio je skrbnički sa svojim imenom. I to baš pri probijanju 650 kn, slučajno? ne bih rekao. Svaka mu čast, igrač i pol.
9.28 + 6.39 = 15.67%

Još uvijek nedovoljno za ono na što cilja.

Na moje dionice još uvijek nije ništa vidljivo. Malo sam vratio na 660 kn.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

… IB možda želi postati vlasnikom Atlantske

Ja osobno mislim da je investitor a opet me buni…
[/quote]
Kolega Bonjour_ad, mislim da je to perfekt i da je futuru puno bliže kolega brodolomac.

Znači spojio je skrbnički sa svojim imenom. I to baš pri probijanju 650 kn, slučajno? ne bih rekao. Svaka mu čast, igrač i pol.
9.28 + 6.39 = 15.67%

Još uvijek nedovoljno za ono na što cilja.
[/quote]

A na sto to cilja?

Kako to da se još uvijek ne vidi daje prešao prag na Moje dionice?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

To što je odlučio objaviti ne mora značiti da je istovremeno odlučio staviti sve na jedan račun. Osobno vjerujem da ima više od 15%, a da je 15% prešao čak i ranije.
Evo kako su išle objave:
5% 1.8.2016.
10%. 27.2.2017.
15% 15.12.2017.
20% ????

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Ako se kupoprodaja obavila putem kupoprodajnog ugovora rok za proknjiženje je deset radnih dana.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

To nisam znao. Hvala.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

To što je odlučio objaviti ne mora značiti da je istovremeno odlučio staviti sve na jedan račun. Osobno vjerujem da ima više od 15%, a da je 15% prešao čak i ranije.
Evo kako su išle objave:
5% 1.8.2016.
10%. 27.2.2017.
15% 15.12.2017.
20% ????
[/quote]

25%????????
Dodatnih 10% je 140000 dionica. Kako doći do toga broja dionica na ZSEu??”

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Danas ce biti ludilo na zse. Od agrokorovih dionica, gradjevinara. Pa cak mislim i atpl da ce tesko ostati iznad 600kn ako i.b. ne odlući drugačije.
Pravo blagdansko raspilozenje. Kako bi nekad znali reci Bruse se portafelji za kraj godine 😂.

Dok jedni pametuju da se razumiju u branšu i pametuju da ne valja, drugi koji "pojma nemaju" zarađuju na rastu. logika burze.

Evo kako su išle objave:

5% 1.8.2016.
10%. 27.2.2017.
15% 15.12.2017.
20% ????
[/quote]

25%????????
Dodatnih 10% je 140000 dionica. Kako doći do toga broja dionica na ZSEu??''

[/quote]
Vrlo lako ako ima love, a ima sigurno. Udre se po asku i problem riješen u dva dana. Tako može doći i do 50% +1 dionica i njegov san će biti ispunjen.

Sokrat: Vidiš li prijatelju ona tri čobana? Sve dok oni mogu da nadglasavaju mene i Platona i uslijed toga da donose odluke, ja u demokraciju ne vjerujem.

Mislim da ovakav splet događaja, čitaj todex i psihologija ljudi, samo idu na ruku otkupljivaču…

Nikada ne vjeruj ženi koja laže!

New Report

Close