ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega migra, a netko će zgradu i graditi a od domaćih građevinaca specijalizirana je thnk.. 🙂

Gigic
Em je sisoje em je gotovan.:-)
Stvarno sinergija.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Tocno.
Gledao sam panamaxe na brzinu.
Ima i manjih formata.

Znači računica kaže ovako u 2017 je neto porast flote panamaxa bio za cca 5 mil dwta ili cca 2.5%, a porast demanda tona milja za cca 5%
U 2018 neto porast flote panamax bit će cca max 2 mil dwta ( vjerovatno i manje zbog postponea) cca max 1.0% a porast demanda tona milja cca 4% ( vise izvora ukljućivo Clarksons). Vrlo vjerovatno i izvjesno slijedi znacajan rast prosjećne vozarine prema cca 15-16000 $.u 2018.
Sretno dionicarima AP i dry bulka
@😀👍👌👏🤞💥

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Demand: otkud?
Moze link?
Ja sam za. Dapace.
Time mjerim dubinu ulaza.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

gigic23

Nije da će ap prijeći na građevinu?

Auuuuuu

malo bi piskili malo kakili.prvo avioni,hoteli onda rasprodaja pa bi opet kupili hotele maestral,pa bi ili ne bi marinu u dubrovniku,pa dokap pa nista pa bi kupili jdpl pa ne biili mozda bi samo nema suske,pa im je brodarstvo core business pa bi sada malo vrludali sa starom zgradom a kad im okrenes đepove ne ispada nista…ajde nije nista za njih se uvijek nađe kakav stancic,kakva dionica za nagradu ili bar ono sto saznamo na kapaljku u “transparentnim” izvjestajima
jos kad se sjetimo tankera,putnickih brodova i capesize u najavi pa bjezanija….uhh ima toga za knjigu napisati

Evo IB se malo zaigrao i prodao 340kom dana 7.12.

Svaka igranka dodje kraju. Krca se orderbook.

Kažem čudno ali ne i nešto novo. Kratio bi on tako par sto komada a onda krcao par tisuća natrag. Tako da… ne.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

3. ATPL-R-A 2. 2. BILBIJA IGOR -340 -0,02% -0,21M 129.534 630,00 07.12.17 81,61 9,28%

g. Bilbija prodao par sto komada?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Vase bavljenje materijeom i vrednovanje Vas je dovelo do toga da ste propustili rast x5…..ali to Vam nitko ni ne brani….smo se i dalje bavite materijom a oni koji imaju dionice nek uzivaju u povecanju materijalnog…..

g. Bilbija prodao par sto komada?

Nema panike, ide to danas preko 650, život nas uči da nije dobro ići kontra trenda, nikad. Ako će BDI na 2500 u narednoj godini, a hoće, ne može se “zaustaviti Reuters”.
Što se Bilbije tiče, normalno je da će čovjek željeti kapitalizirati dio dobiti, zašto ne bi prodao nešto dionica kupljenih po 150?

New Report

Close