Gigic
Em je sisoje em je gotovan.:-)
Stvarno sinergija.
Tocno.
Gledao sam panamaxe na brzinu.
Ima i manjih formata.
Znači računica kaže ovako u 2017 je neto porast flote panamaxa bio za cca 5 mil dwta ili cca 2.5%, a porast demanda tona milja za cca 5%
U 2018 neto porast flote panamax bit će cca max 2 mil dwta ( vjerovatno i manje zbog postponea) cca max 1.0% a porast demanda tona milja cca 4% ( vise izvora ukljućivo Clarksons). Vrlo vjerovatno i izvjesno slijedi znacajan rast prosjećne vozarine prema cca 15-16000 $.u 2018.
Sretno dionicarima AP i dry bulka
@😀👍👌👏🤞💥
Demand: otkud?
Moze link?
Ja sam za. Dapace.
Time mjerim dubinu ulaza.
gigic23
Nije da će ap prijeći na građevinu?
Auuuuuu
malo bi piskili malo kakili.prvo avioni,hoteli onda rasprodaja pa bi opet kupili hotele maestral,pa bi ili ne bi marinu u dubrovniku,pa dokap pa nista pa bi kupili jdpl pa ne biili mozda bi samo nema suske,pa im je brodarstvo core business pa bi sada malo vrludali sa starom zgradom a kad im okrenes đepove ne ispada nista…ajde nije nista za njih se uvijek nađe kakav stancic,kakva dionica za nagradu ili bar ono sto saznamo na kapaljku u “transparentnim” izvjestajima
jos kad se sjetimo tankera,putnickih brodova i capesize u najavi pa bjezanija….uhh ima toga za knjigu napisati
Svaka igranka dodje kraju. Krca se orderbook.
Kažem čudno ali ne i nešto novo. Kratio bi on tako par sto komada a onda krcao par tisuća natrag. Tako da… ne.
g. Bilbija prodao par sto komada?
Vase bavljenje materijeom i vrednovanje Vas je dovelo do toga da ste propustili rast x5…..ali to Vam nitko ni ne brani….smo se i dalje bavite materijom a oni koji imaju dionice nek uzivaju u povecanju materijalnog…..
g. Bilbija prodao par sto komada?
Nema panike, ide to danas preko 650, život nas uči da nije dobro ići kontra trenda, nikad. Ako će BDI na 2500 u narednoj godini, a hoće, ne može se “zaustaviti Reuters”.
Što se Bilbije tiče, normalno je da će čovjek željeti kapitalizirati dio dobiti, zašto ne bi prodao nešto dionica kupljenih po 150?