ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Približavanje milijun dwt može bit i kupnja Jadroplova dok je ovako nisko s cijenom.. Oporavak je tu i to pokazuje bilanca..

Poslušati Dnevnik Radio Dubrovnika od 6:55 do 9:45.

Između ostalog, “dobit je iz samog poslovanja i netočno se u nekim napisima pripisuje prodaji dva broda..nadaju se boljem poslovanju u 2018.”.

Lapetan Kulaš:
Operativno jako dobro poslovanje u 2017..
Nadaju se ponovom vraćanju flote na milijun dwt kroz iduće godine.
2017. neusporedivo bolja od 2016.
Fundamenti zasad izgledaju iznimno dobri.
Prirast svjetske flote dry bulka maksimalno 1% u 2018., možda i manje, a porast potražnje 3-4%.
Očekivanje/uvjerenje da će 2018. i 2019. biti jako dobre, bolje od 2017.

http://radio.hrt.hr/ep/dnevnik-radio-dubrovnika/232810/ [radio.hrt.hr]

A sad može krenuti pljuckanje…

—-

vojnik o skraćenju, kurva o proštenju, a hrvat o poštenju…

Između ostalog, "dobit je iz samog poslovanja i netočno se u nekim napisima pripisuje prodaji dva broda..nadaju se boljem poslovanju u 2018.".

Lapetan Kulaš:
Operativno jako dobro poslovanje u 2017..
Nadaju se ponovom vraćanju flote na milijun dwt kroz iduće godine.
2017. neusporedivo bolja od 2016.
Fundamenti zasad izgledaju iznimno dobri.
Prirast svjetske flote dry bulka maksimalno 1% u 2018., možda i manje, a porast potražnje 3-4%.
Očekivanje/uvjerenje da će 2018. i 2019. biti jako dobre, bolje od 2017.

http://radio.hrt.hr/ep/dnevnik-radio-dubrovnika/232810/

A sad može krenuti pljuckanje…

krivo napisano ,nije Lapetan nego Lupetan

Između ostalog, “dobit je iz samog poslovanja i netočno se u nekim napisima pripisuje prodaji dva
vojnik o skraćenju, kurva o proštenju, a hrvat o poštenju…

ne razumijem koju si ti snimku slusao ? ajde poslusaj ponovno pa se javi.evo mala pomoc ; na 00:07:33 lik lijepo kaze da dobit nije samo od prodaje brodova….znaci da je dijelom i od prodaje brodova a ti ovdje podmeces kontroverze kao između ostalog dobit je iz samog poslovanja ???

nemoj lagati ovaj napaceni narod

@truth

Riječi su to novinarke na početku priloga. Link sam stavio, da svatko posluša za sebe cijeli prilog. Ništa nije napisano što nije bilo rečeno u emisiji.

Pravi se baš javio.

manipuliras izjavama i mogao si odmah napisati da su to rijeci (neupucene) novinarke i u pravu si ništa nisi napisao što nije bilo rečeno u emisiji samo si malo namjerno ili ne pobrkao redoslijed
mogao si pojasniti ovo pravi se javio .

Nije manipuliranje. Redoslijed je onakav kako je išla i emisija. Napravi transkript cijelog priloga, od riječi do riječi i objavi ga.

Pročitaj niže što si bio napisao, i reci tko je tu stvarno manipulator i lažac. Objašnjeno – pravi se javio.
Lp

truth 2.11.2017 17:48
IZVRSNI REZULTATI ATLANTSKE PLOVIDBE
Dubrovačka tvrtka ostvarila dobit veću od 42 milijuna kuna nakon prodaje brodova Libertas i Imperial

pametnom dosta

truth 4.11.2017 0:22
Kad ce izvjestaj Soe i da li ce on utjecati na cijenu dionice ?

ne pada mi na pamet manipulirati nicim kao nekima iz ne znam kojih razloga
pa ajmo redom za one koji jos ne znaju ili nece da znaju…

Vaš link …

Vaš link …[/url]

Vaš link …

Vaš link …[/url]

Postovani Truth,

Želim ti se zahvaliti u ime forumske zajednice, što nas svesrdno i predano izvještavaš o neistraženim povjesnim dogadajima iz 2004 godine, kao i potencijalnim radnjama odgovornih tijela prije natpisa iz JL od prije 3.5 godine. Vjerovatno je do danas na neki način bez obzira na komplekanost predmeta sve okončano. Ako nije pitanje je kada će i da li će uopće? Jedino što mi se čini logično, da je sve rekla kazala ili trla baba lan.
Što se tice natpisa o dobiti za Q3, a ne moze se shvatiti iz naslova, već kasnije iz teksta je da je AP usprkos prodaji 2 broda znaci Imperijala i Libertasa ostvarila neto dobit od 43 mil kn.
Naravno ako te veseli drugačije to tumačiti to je tvoje pravo.
Tvoj forumski drug
😃👍👏😀✌😎

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Istini za volju, mogli su lijepo objaviti koji je efekt prodaje brodova na rezultat pa se ne bi nagađalo.

Buy When There's Blood In The Streets

Vaš link …

Vaš link …[/url]

Postovani Truth,

Želim ti se zahvaliti u ime forumske zajednice, što nas svesrdno i predano izvještavaš o neistraženim povjesnim dogadajima iz 2004 godine, kao i potencijalnim radnjama odgovornih tijela prije natpisa iz JL od prije 3.5 godine. Vjerovatno je do danas na neki način bez obzira na komplekanost predmeta sve okončano. Ako nije pitanje je kada će i da li će uopće? Jedino što mi se čini logično, da je sve rekla kazala ili trla baba lan.
Što se tice natpisa o dobiti za Q3, a ne moze se shvatiti iz naslova, već kasnije iz teksta je da je AP usprkos prodaji 2 broda znaci Imperijala i Libertasa ostvarila neto dobit od 43 mil kn.
Tvoj forumski drug
😃👍👏😀✌😎

[/quote]

da li to znaci da je ap poklonila a ne prodala 2 broda pa je usprkos tome ostvarili dobit ?

Vaš link …

Vaš link …[/url]

Postovani Truth,

Tvoj forumski drug
😃👍👏😀✌😎

[/quote]

da li to znaci da je ap poklonila a ne prodala 2 broda pa je usprkos tome ostvarili dobit ?
[/quote]

Truth,

Operativna dobit ima veze sa prodajom brodova kao da kažeš da si mlijeko kupio u željezariji. Pa pokušsj možda ti netko proda 😀😂

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

New Report

Close