Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Ima li netko pretplatu ja moje dionice gdje se vidi trenutni trend na atpl sa novim podacima iz izvjestaja ako moze staviti….
Nemam.
Na bidu je nalog od 2000 komada. 485 kn.
Na bidu je nalog od 2000 komada. 485 kn.
I zašto se sad nitko ne želi istresti?!
Ako 485 nije dobra cijena onda što bi tek rekle kolege na ro…
Ima li netko pretplatu ja moje dionice gdje se vidi trenutni trend na atpl sa novim podacima iz izvjestaja ako moze staviti….
niš strašno 3. Zaba – 265 komada a IB + cca 175 komada zadnjih dana
Mislio sam na pokazatelje trenutnog trenda prema financijskom izvjescu…..jel nepreplatnici nemogu vidjet nove podatke……
potpuno nebitno da li je cijena 490 ili 520. trenutno je raj za sitne igrače, no pobrat će vrhnje oni sa 400+ dionica. osim ako je nisu kupili po 3800kn…
@havi
Izgleda da se cijena brani od 100 kn unatrag više od 20 mj. Interesantno je da je paralelno skocio BDi 5X i da je poslovanje AP nakon drastičnih minusa postalo pozitivno. Koliko mi se ćini kod Đure je bilo nekolokondokapa po 20 kn, a cijena na burzi.bila je značajno viša. Za cijelo to vrijeme nije bilo pozitivnog poslovanja. Kod AP nije bilo tazvodnjavanja. Kako su dionicari mogli proći lose, ako je cijena uz normalne oscilacije cojelo vrijeme rasla?
Možda netko ne želi da ralićiti špekulanti divljaju na dionici. Ako je tako 👏👍😎
potpuno nebitno da li je cijena 490 ili 520. trenutno je raj za sitne igrače, no pobrat će vrhnje oni sa 400+ dionica. osim ako je nisu kupili po 3800kn…
a oni koji su ostali ovdje nakon svega neće baš prodavati sljedećih nekoliko godina dok se ne poberu plodove strpljenja, a tek je propupalo ……
nadam se samo da neće doći neki jači mraz budući da je zadnjih godina bilo i potresa, mrazeva, olujnih nevremena…. tako da one grane koje su ostale unutra su one jake :))
a oni koji su ostali ovdje nakon svega neće baš prodavati sljedećih nekoliko godina dok se ne poberu plodove strpljenja, a tek je propupalo ……
nadam se samo da neće doći neki jači mraz budući da je zadnjih godina bilo i potresa, mrazeva, olujnih nevremena…. tako da one grane koje su ostale unutra su one jake :))
ovo kao da čitam migrine postove…o pogledu s palube…jeste Vi to kolega pod utjecajem?
Svaka čast, unatoč većem padu Bdi-a cijena čak i raste.
svaka čast na čemu?
pa to je samo pokazatelj da ovo nema veze s cijenom vozarine…
usporedite preostala dva brodara po koliko se trže…pogledajte brodare vanka…
a onda pogledajte kako je atpl dogurala do 500 kn…na krilima jednog špekulanta…koji je očito u ‘sinergiji’ s upravom…kako bi naš migra rekao (a gdje je on? nije valjda usljed velikih valova pao s palube?)…
pozitivan rezultat nema veze s poslovanjem…već s prodajom…
a kao što je iz priloženog pada vozarina vidljivo…oporavka za sektor nema….jesen se bliži kraju…uskoro će zima….a spektakla niotkuda…
jedi spektakl koji ćete vidjeti jest vatromet za novu godinu…
a ni on nije nešto u Brelima…