ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 21:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Evo što kaže kap.Z.Singer

http://www.dubrovnikairline.com

Dubrovnik AIRLINE polako privodi kraju i treću sezonu svog djelovanja. U prijašnje dvije godine uspjeli smo izgraditi dobro organiziranu i uspješnu tvrtku, dok je ova sezona i potvrdila da uložen trud nastavlja davati konkretne i kvalitetne rezultate.

Ovog trenutka, Dubrovnik Airline ima u svom vlasništvu pet zrakoplova (2 MD 83 i 3 MD 82), te zapošljava preko 200 ljudi. Dok smo u toku cijele 2006. godine prevezli 380 000 putnika, samo u prvih 8 mjeseci 2007. taj broj iznosi već gotovo 360 000, tako da će do kraja godine prošlogodišnji rezultat biti i znatno premašen. Dapače, tvrtka je planirani rast naleta od 10% premašila u prvih 8 mjeseci za čitavih 27% , čime je daleko iznad očekivanja.

Kao potvrdu naše odlučnosti da se borimo za visoke profesionalne, organizacijske i sigurnosne standarde, pozvali smo uglednu auditorsku organizaciju IOSA u audit. S ponosom mogu reći da smo mi prva charterska kompanija koja je taj vrlo temeljit i zahtjevan audit uspješno prošla.

Među ostalim uspjesima vrijedno je spomenuti da smo kao prvi u Hrvatskoj dobili licencu kao organizacija za školovanje novih pilota na tipu, što nam je omogućilo da u protekle tri godine školujemo velik broj pilota, prema vlastitim programima i procedurama, gradeći tako kompanijsku kulturu sigurnosti i profesionalnosti leta na način i prema standardima koje smo sami zacrtali.

Uskoro krećemo u zimsku sezonu, koju će, kao i do sada, obilježiti kontinuirano poslovanje u periodu u kojem većina charterskih tvrtki teško nalazi poslove, dok je istovremeno daleko odmakla priprema četvrte ljetne sezone. U 2008. godini ponovo smo postavili visoke ali realne ciljeve i očekivanja. Shodno tome, u flotu Dubrovnik Airline-a uskoro dolazi i šesti avion, istog tipa i kapaciteta, što nam na raspolaganje stavlja novih 167 sjedala.

Capt. Zeno Singer
Direktor

I noga u guzicu je korak naprijed

Top bid
CIJENA KOLIČINA
2.890,00 13
2.880,00 13
2.867,17 5
2.867,00 2
2.866,03 3
2.865,11 3
2.865,10 10
2.865,00 36
2.861,00 9
2.860,50 34
Top ask
CIJENA KOLIČINA
2.895,00 191
2.900,00 200
2.909,00 7
2.915,00 100
2.919,99 100
2.930,00 510
2.940,00 28
2.949,99 11
2.950,00 9
2.975,00 4

Mislim da ih ima još dosta. Ujutro je slčno izgledao omjer k/p, a jedina razlika je to što je do sada protrgovano preko 1100 komada.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

nevjerojatno koja taktika. svaki slijedeći veći nalog diže za nekoliko kuna kad vidi da mu prolaze oni po nižoj cijeni. kolko ima još na lageru?

Pun ku@ac! Samo gledam kako malima uvaljuju. Gle prvih 10! Umjesto da se ekipa povuce i zarobi ih unutra:

skype - ivek1234

A možda veliki kupuje po malo da ga se ne skuži,ali nebi loša taktika bila da se kupnja povuče i da mora dati jeftinije

SAM PROTIV SVIH

febo:

nevjerojatno koja taktika. svaki slijedeći veći nalog diže za nekoliko kuna kad vidi da mu prolaze oni po nižoj cijeni. kolko ima još na lageru?

Pun ku@ac! Samo gledam kako malima uvaljuju. Gle prvih 10! Umjesto da se ekipa povuce i zarobi ih unutra:

najbolje bi bilo da se zatvori trgovina pa da nam dodje neki pametni čovječuljak
pa nam isplati za svaku dionicu odmah 4 5 iljada kuna
ivek ivek
pa kaj ti je ovo trebalo

Postanite Eu-robovi

A možda veliki kupuje po malo da ga se ne skuži,ali nebi loša taktika bila da se kupnja povuče i da mora dati jeftinije

Gle, da kupuje veliki ovo bi trajalo do N.G. Ovo se iskrcava veliki a mali grickaju. Ali veliki postaje nervozan koliko vidim jer gomila naloge polako. To je vjerojatno onaj od 1000 komada ali razbijen. Hoce covjek valjda prebaciti lovu u Srbiju. [lol] [lol] [lol]

Prodavao je po 2630 i mislim da ce opet. Ja cekam nize….. Pritisak je velik. Prozor mora pasti!!! [wink][wink]

skype - ivek1234

U prvih 10 je 10X jaca prodaja nego potraznja a tip uspjeva prodati pomalo, pa prosto da covjek ne vjeruje…..

skype - ivek1234

Prodaja se gomila u prvih 10:

skype - ivek1234

kupio bi, a?
druze, dzabe se trudis,
[wink]
ovdje je uvijek bila jaca prodaja, jos tamo od 2500kn, pa je dosla na 3800[tongue]
dodsue isla je i obratno, ali uglavnom, na ovoj dionici nema nikad bida, vec se uvijek skida s aska, ja jutros ub’o jos 100kom po 2890[yawn]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

ma nemoj, također me danas poklopilo na bidu a i još neki dan također, to o skidanju s aska ostavi za neka
druga vremena kad ne bude ovakvog iskrcavanja i neuravnoteženog odnosa K i P.
[kiss][wink][proud]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Pogledaj na naslovnici rezultate fondova. Nije ni cudo da fali novaca.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

kupio bi, a? druze, dzabe se trudis, [wink] ovdje je uvijek bila jaca prodaja, jos tamo od 2500kn, pa je dosla na 3800[tongue] dodsue isla je i obratno, ali uglavnom, na ovoj dionici nema nikad bida, vec se uvijek skida s aska, ja jutros ub’o jos 100kom po 2890[yawn]

Ovo nije istina, kada je išlo s 1800 prema 3xxxx konkretno bilo je između 200-400 komada uvrh glave na prodaji, laičkim jezikom znalo se za izvještaj dva mjeseca prije. Čudno za naše tržište gdje je sve pošteno.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close